Keystone logo

14 Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Turisme Bæredygtig turisme 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Turisme
  • Bæredygtig turisme
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Turisme Bæredygtig turisme

En kandidatuddannelse henter de færdigheder, som eleverne lærte i deres bacheloruddannelser. Studerende bliver eksperter på deres givne områder og åbner døre for mere lukrative karrieremuligheder.

Hvad er en Master i Bæredygtig Turisme? Som navnet antyder, ser studiet af bæredygtig turisme på skæringspunktet mellem miljø og turisme. Studerende kan studere business management, gæstfrihed og bæredygtighed for at udvikle måder at innovere. Nogle studerende må muligvis afslutte en kandidats speciale for at afslutte programmet. Studerende kan ofte fokusere deres studier på turisme økonomi, strategisk ledelse, markedsføring eller mere. Fuldtidsstuderende kan have brug for mellem et og to år for at tjene en Master i Bæredygtig Turisme, afhængigt af programmet.

Studerende, der tager udgangspunkt i en Master i Bæredygtig Turisme, har generelt opnået virksomhedsledelsesfærdigheder, som mange virksomheder værdsætter. Desuden kan arbejdsgivere søge disse kandidater på grund af deres kritiske tænkningskompetencer og forståelse af store markedskræfter.

Nogle Master i Bæredygtig Turisme kan koste mere end andre. Det er vigtigt for eleverne at tjekke med deres universiteter for at se, hvor meget deres bestemte programmer vil koste. De bør spørge om omkostningerne pr kredit time, antallet af kredit timer, de måtte tage, og hvis der er en forskel i omkostninger for lokale eller internationale studerende.

Efter graduering med en Master i Bæredygtig Turisme, kan folk have masser af karrieremuligheder. Nogle kandidater bliver turismedirektører, der overvåger driften af ​​hoteller, resorts og andre turistmål. Andre går på arbejde for turismeselskaber, såsom krydstogtskibe. Disse konsulenter og rådgivere arbejder for at gøre deres firma mere miljøbevidste uden at ofre kvalitet. Nogle af disse fagfolk arbejder op til direktørniveauet hos turismeorienterede virksomheder og styrer hele hold af kolleger.

Ligesom turismen kan tage dig overalt, kan eleverne tjene en Master i Bæredygtig Turisme fra hvor som helst med en internetforbindelse. Studerende, der foretrækker traditionelle klasseværelser, kan vælge mellem lokale, regionale og internationale universiteter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.