Keystone logo

26 Kandidat Programmer i Bæredygtighedsstudier Bæredygtig økonomi Bæredygtig virksomhed 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Bæredygtighedsstudier
  • Bæredygtig økonomi
  • Bæredygtig virksomhed
Studieområde
  • Bæredygtighedsstudier (26)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Bæredygtighedsstudier Bæredygtig økonomi Bæredygtig virksomhed

At opnå en kandidatgrad er et fælles skridt for studerende, der har gennemført en bachelorgrad i et beslægtet felt. Denne pris anerkender ekspertise inden for et bestemt studieområde og kan åbne muligheder for højere niveauer.

Hvad er en kandidat i bæredygtig virksomhed? En Master i Bæredygtig Erhverv er en specialiseret grad, der lærer eleverne de grundlæggende elementer i virksomhedernes sociale ansvar (CSR). Deltagerne lærer måder at vedtage sociale og miljømæssige politikker og processer for at fremme social og miljømæssig velvære samt økonomisk bæredygtighed. Master studerende kan tage kurser i en række emner, såsom bæredygtig økonomi og ledelse, naturlige og menneskelige samfund, internationale perspektiver i bæredygtig forretning, bygning social kapital og industriel økologi.

Modtagelse af en kandidat i bæredygtig forretning udstyre personer med evner som strategisk ledelse, etisk argumentation, teamopbygning og effektiv kommunikation. Disse færdigheder er bredt anvendelige og kan forbedre jobudsigterne og muligheder for fremskridt i mange forskellige brancher.

I løbet af det sidste årti er masteruddannelser i bæredygtig virksomhed blevet almindelige over hele kloden, og der er mange skræddersyede programmer at vælge imellem. Registrerings- og tilmeldingsgebyrer kan variere meget, hvilket gør det vigtigt, at ansøgere kontakter skolen direkte for detaljerede programoplysninger.

Kandidater med en Master i Bæredygtig Virksomhed kan arbejde for offentlige myndigheder, virksomheder eller institutioner for videregående uddannelse. Denne grad forbereder enkeltpersoner til holdninger i bæredygtighedsanalyse eller -styring, og uddanner nyuddannede kandidater til erhvervslivet. Bæredygtighedschefer kan fokusere på specifikke typer projekter, herunder forsyningskædeanalyse og overvågning af drivhusgasemissioner, bæredygtig finansiering / investering og overholdelse af statslige og føderale miljøbestemmelser.

Personer, der overvejer en Master i Bæredygtig Business, kan vælge mellem forskellige skoler over hele verden. Mange institutioner tilbyder online kurser og fjernundervisning ressourcer, hvilket gør det lettere for enkeltpersoner at forfølge en grad uden at skulle flytte. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.