Keystone logo

46 Kandidat Programmer i Bæredygtigt design 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Bæredygtighedsstudier
 • Bæredygtigt design
Studieområde
 • Bæredygtighedsstudier (46)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Kandidat Programmer i Bæredygtigt design

  En kandidatgrad er uvurderlig i ens søgning efter meningsfuldt arbejde, der giver et godt liv. At opnå en avanceret grad viser engagement og initiativ og kan hjælpe med at sætte den studerende på vej til succes.

  Hvad er en Master i Bæredygtigt Design? Konceptet bæredygtigt design er forankret i tanken om, at ingeniør og industri kan tages i en ny retning, hvor der tages højde for langsigtet bæredygtighed af et produkt eller en metode. Målet er at mindske virkningen af ​​livsstil og kommercielle aktiviteter på naturressourcer og miljø. Dette opnås ved at lære at lave innovative ændringer i de nuværende produktionsmetoder og adfærdsmodeller for bedre at bevare den naturlige verden.

  At gennemføre en grad i bæredygtigt design kan hjælpe eleverne med at se nærmere på forholdet mellem menneskelig aktivitet og miljøpåvirkning. Enkeltpersoner lærer at skærpe deres kreative design færdigheder og udvikle problemløsning færdigheder. Denne type viden kan være så nyttig i den daglige aktivitet som den er professionelt.

  Omkostningerne ved at få en Master i Bæredygtigt Design kan variere fra skole til skole, afhængigt af faktorer som placering og programlængde. Fremtidsstudenter bør kontrollere studiekostnaden for potentielle skoler.

  Dette er et felt med stor mangfoldighed, når det kommer til karriere. En kandidat i bæredygtigt design kan føre til arbejde som landskabsarkitekt, en byingeniør eller en miljøprofessor for et byggefirma. Offentlige og private enheder anvender begreberne bæredygtigt design for at skabe praktiske måder at producere varer på, konstruere bygninger og infrastruktur og opretholde en moderne livsstil.

  Der er mange muligheder for institutioner, der tilbyder en Master i Sustainable Design, både lokalt og internationalt. Nogle programmer kræver undervisning på campus, mens andre tilbyder online-klasser. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.