Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 24 Kandidat i Bæredygtigt landbrug 2023/2024

24 Kandidat Programmer i Bæredygtigt landbrug 2023/2024

Oversigt

En kandidatgrad er en fantastisk måde at vise engagement og lidenskab for et erhverv. At opnå højere uddannelse kan resultere i bedre jobtilbud og en karriere, som både tilfredsstiller både personligt og professionelt.

Hvad er en Master i Bæredygtigt Landbrug? Denne type grad lærer virkningerne af landbrugspraksis på det naturlige miljø og hvordan man minimerer virkningen, samtidig med at man maksimerer produktionen. Individuelle programmer kan være regionale eller give en mere global tilgang. En række landbrugs- og biovidenskabsmæssige emner dækkes generelt for at uddanne den studerende i produktionsmidler, bedste ledelsespraksis og andre aspekter af bæredygtigt landbrug.

En studerende i denne grad kan lære at være opmærksom på moderne landbrugspraksis og fødevareproduktion. Studerende kan også lære, hvad "organisk" differentiering indebærer, samt de økonomiske konsekvenser af bæredygtigt landbrug. Denne uddannelse kan hjælpe med at informere beslutninger gennem hele det daglige liv.

Omkostningerne ved at forfølge en kandidat i bæredygtigt landbrug varierer afhængigt af, hvilke skoleelever der ønsker at deltage i, og hvor de er placeret. Der er mange forskellige muligheder.

Der er mange stillinger til rådighed inden for bæredygtigt landbrug, lige fra forskningsbaseret til praktiske anvendelser. Det er muligt at blive en gårdschef eller en direktør for bæredygtighed i fødevareindustrien. Personer med en Master i Bæredygtigt Landbrug kan finde undervisningsstillinger i mange muligheder for at hjælpe med at forberede næste generation af producenter og producenter i bæredygtige metoder. Der er også fonde, organisationer og statslige organer, der har brug for forskere til at fremme udviklingen af ​​et bæredygtigt landbrug.

Skoler over hele verden tilbyder grader i bæredygtigt landbrug, så det er muligt at få denne type uddannelse på mange steder. Denne type program tager normalt to år at fuldføre. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Bæredygtighedsstudier
  • Miljøundersøgelse
  • Bæredygtigt landbrug
Studieområde
  • Bæredygtighedsstudier (24)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat