Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 21 Kandidat i Biblioteksvidenskab 2023

21 Kandidat Programmer i Biblioteksvidenskab 2023

Oversigt

At opnå en kandidatgrad er et fælles skridt for universitetsstuderende fra en bred vifte af bachelorbakgrunde. Denne grad anerkender ekspertise på et valgt felt og er et krav til nogle avancerede stillinger.

Hvad er en kandidat i biblioteksvidenskab? Master i biblioteksvidenskabsprogrammer lærer grundlaget for informationslagring, adgang og ledelse. Studerende kan vælge et mere traditionelt fokus på bibliotekariet eller forfølge en teknologibaseret grad centreret om digitale medier og tjenester. Afhængigt af koncentrationsområdet kan tilbudte kurser omfatte informationssystemdesign, interaktion mellem mennesker og computere, katalogisering og beholdning.

Studerende, der forfølger en mastergrad i biblioteksvidenskab, lærer vigtige færdigheder som databehandling, brug af informationsteknologier og informationsservice bedste praksis. Denne grad gør en fremragende overgang fra bachelorstudier til karriereforberedelse og kan forbedre en faglig fagkundesæt.

En kandidat i biblioteksvidenskab tager normalt to til tre år at gennemføre, selvom mange institutioner tilbyder fleksibel planlægning for dem, der har brug for længere. Omkostningerne ved at opnå en kandidatgrad vil afhænge af institutionen, hvilket gør det afgørende for eleverne at kontakte adgangskontoret direkte for specifikke registrerings- og tilmeldingsgebyrer.

Denne grad giver et solidt fundament for enkeltpersoner, der leder efter informationsbaserede karriere i både den private og den offentlige sektor. Bureau of Labor Statistics forudsiger, at bibliotekarernes forventede beskæftigelse vil stige fra 2 til 7 procent gennem året 2024. Ud over at blive bibliotekarer i skolerne, offentlige biblioteker, offentlige bygninger eller hospitaler, kan kandidater gå videre til karriere som arkivister, informationsarkitekter, samlinger kuratorer, metadata specialister eller forsknings bibliotekarer.

Mange universiteter og universiteter rundt om i verden har Master i Bibliotek Science programmer. At gennemføre en grad online er en god mulighed for studerende, der bor i fjerntliggende områder, ikke har adgang til et program lokalt eller har brug for fleksibel planlægning. For at finde ud af mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Arkivvidenskab
  • Biblioteksvidenskab
Studieområde
  • Humaniora (21)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat