Keystone logo

55 Kandidat Programmer i Biovidenskab Bioinformatik 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Biovidenskab
 • Bioinformatik
Studieområde
 • Biovidenskab (55)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Biovidenskab Bioinformatik

  Ofte gennemføres hurtigt efter sin eksamen college, en mester 's grad er en sti af undersøgelse, der giver eleverne mulighed for at fremme deres uddannelse og få værdifulde karriere færdigheder inden for deres valg. Afhængig af en 's karrieremål, en mester ' kan s grad være afgørende for at demonstrere et højt niveau af viden og erfaring på et givet område.

  &nbsp

  Hvad er en Master i bioinformatik? Bioinformatik er skæringspunktet mellem mange forskellige discipliner, især biologi, matematik og teknik. Det generelle formål med dette felt er at udnytte computer og statistiske modeller for at kortlægge og fortolke biologiske data. Hvert program er unikt, men alle forsøger at producere succesfulde forskere og videnskabsmænd. Som et resultat, kurser omfatter normalt en rimelig mængde lab erfaring og intensiv biologisk undersøgelse. Studerende, der er interesseret i at indskrive i en bioinformatik program bør være opmærksomme på, at mange skoler har en lang liste af forudsætning kurser.

  &nbsp

  En Master i Bioinformatik er en fordelagtig grad på grund af den høje specialisering læseplanen indebærer. Studerende kandidat som eksperter på området og er fuldt klar til at begynde en karriere som ikke ville være muligt uden den grad. Faktisk for mange erhverv i realm af den biologiske forskning, er helt afgørende en mester 's grad.

  &nbsp

  Når det kommer til bioinformatik, kan programmer variere meget i pris. Ved at kontakte skolerne på et individuelt grundlag, kan de studerende få alle deres spørgsmål besvaret vedrørende registreringsafgifter og tilmelding omkostninger.

  &nbsp

  Der er utallige måder, hvorpå en kandidat fra en mester 's af bioinformatik kan anvende deres grad i form af karriere. Den varierede pensum og lab erfaring, at de fleste programmer involverer indstillet kandidater op til at trives som forsknings- biologer, bioengineers og operationer forskere.Forskellige programmer ofte tillade studerende at specialisere sig inden for bioinformatik til at fokusere på en af ​​sine mange fagområder, såsom netværk analyse og genetik. Ved at vælge at fokusere graden på denne måde, en studerende opnår værdifuld viden og erfaring, der er specifikke for den pågældende gren af ​​bioinformatik, og dermed opbygger et solidt grundlag for en karriere på dette område.

  &nbsp

  Studerende interesseret i at lære mere om de mange Master i Bioinformatik programmer til rådighed kan begynde ved at søge igennem vores database af verdensomspændende skoler. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.