Keystone logo

6 Kandidat Programmer i Professionsuddannelse Biovidenskabelige professionsstudier 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Professionsuddannelse
 • Biovidenskabelige professionsstudier
Studieområde
 • Professionsuddannelse (6)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Kandidat Programmer i Professionsuddannelse Biovidenskabelige professionsstudier

  En professionel Master er en grad, der har til formål at give studerende mulighed for samtidig at lære og udvikle direkte erhvervserfaring inden for et givet område. Som følge af den dobbelte pensum, kandidater ofte godt rustet til at indgå i arbejdsstyrken efter endt uddannelse.

  Hvad er en professionel Master i biologi og biovidenskab? Denne særlige vej studiecentre på studiet af liv, herunder mikroorganismer, planter og dyr. På grund af den store spredning af emner omfattet af dette felt, mange kandidatuddannelser programmer smalle studerendes fokus på et bestemt område af undersøgelsen, såsom lægemidler. Inden for dette område programmer giver de studerende adgang til en række forskellige uvurderlige ressourcer til læring. For eksempel kan de studerende parre med en kombination af forskellige lægemiddelvirksomheder, medicinske forskningsinstitutioner og universiteter, der udbyder undervisning inden for biologi.

  For de studerende, der er interesseret i biologi og biovidenskab, det mest bemærkelsesværdige fordel af denne vej undersøgelse er den ben op det giver i form af beskæftigelse oplevelse. Flere års forskning og laboratoriearbejde kan udgøre en stor del af hands-on, teknisk forståelse. Denne erfaring kan igen lægge et stærkt fundament for en succesfuld karriere i marken.

  Hver Professional Master i biologi og biovidenskab vil indebære forskellige omkostninger. Den bedste måde at lære om en given skole 's studieafgift og indskrivningsgebyrer er at ringe og bede indlæggelser kontor.

  En professionel Master i biologi og biovidenskab kan udmønte sig i en række karriere, især for kandidater, der ønsker at arbejde som biologer. Graden kan tillade studerende at specialisere deres viden på området i flere forskellige særlige områder, fra plantebiologi til epidemiologi. Afhængigt af en studerende 's fokus, kan han eller hun vælger at blive en laborant eller forsker.Nogle felter kan kræve endnu højere uddannelse, og studerende, der ønsker at forfølge forskerstillinger på disse områder ofte vælger at afslutte mere skolegang, før de søger beskæftigelse.

  I sidste ende, kan en professionel Master i biologi og biovidenskab være en yderst fordelagtig karriereskift. Til at begynde processen med at lokalisere og anvende den ideelle program for dig, kan du bruge vores søgbare liste af skoler. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.