Keystone logo

42 Kandidat Programmer i Markedsføring Markedsføring Branding 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • Branding
Studieområde
  • Markedsføring (42)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Markedsføring Markedsføring Branding

Mange studerende, der tilmelder sig en kandidatuddannelse, har for nylig afsluttet en bachelor i et beslægtet felt. Afslutningen af ​​dette program giver ofte kandidater mulighed for at specialisere, fremme eller modtage større lønninger inden for deres valgte karriere. En kandidatgrad er det næste uddannelsesmæssige skridt mod en doktorgrad.

Hvad er en Master i Branding? Denne type program fokuserer på strategier, der etablerer stærke relationer mellem varemærkerne af produkter eller tjenester og slutbrugeren. Studerende lærer at opbygge og styre stærke mærker for at hjælpe organisationer med at konkurrere på markedet. Branding analyse, marketing strategier, kommunikation og forretningsaktiviteter er typisk inkluderet i kurser. Konceptuelle teorier og casestudier bruges ofte til at fremme forståelse for anvendelsen af ​​viden i virkelige situationer.

Specialisering inden for branding fremmer en studerendes beslutningskompetencer, praktisk og teoretisk viden om globale marketing- og forretningsstrategier. Disse er nyttige inden for denne krævende industri, men også overførsel til andre forretningsområder som projektledelse og salg.

På tværs af institutioner kan det være svært at forudsige omkostningerne ved at tjene en grad. Gebyrer, undervisning og kursusarbejde kan variere baseret på praktikophold, forskningsprojekter og andre muligheder, der kan være tilgængelige. Omhyggelig undersøgelse af et bestemt program kan hjælpe med at definere et udgiftsområde og give en generel ide om de samlede omkostninger.

Brandledere finder ofte stillinger inden for kommunikationsbureauer og internationale marketing- og branding-selskaber, såvel som offentlige og nonprofit-agenturer. PR og salgschefer, produktledere og marketingkonsulenter har ofte en kandidatgrad. Mange professionelle organisationer kræver en branding specialist til at skabe det offentlige billede for virksomheden. Rekruttering er almindelig, og mange studerende finder stillinger inden eksamen.

En person kan tilmelde sig et masters program på master niveau overalt i verden. Online-muligheder er også tilgængelige for dem, der ikke er beliggende i nærheden af ​​et universitet, der har dette program og ikke er i stand til at flytte. For at starte processen, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.