Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 24 Kandidat i Brandledelse 2023/2024

24 Kandidat Programmer i Brandledelse 2023/2024

Oversigt

Når man overvejer mulige muligheder efter afslutningen af ​​en bachelorgrad, kan en kandidatgrad være en god måde at få faglig uddannelse på, før man går ind i arbejdsstyrken. Master 's programmer er ofte skræddersyet til bestemte karriereområder.

Med den voksende fremtrædende sociale medier i globaliseringens alder kan de, der ønsker at kombinere kreative og erhvervslivet, spørge, hvad der er en Master i Brand Management. Feltet for brand management involverer at lære at identificere og analysere kvalitet og ydeevne samt image og omdømme for kommercielle produkter. Studerende kan udvikle design og marketing strategier for at sikre succes for et produkt til at producere virksomhedskapital. Master 's programmer i dette felt kombinerer typisk foredrag med feltbesøg og casestudier til at arbejde med branding hos virkelige virksomheder.

En kandidatgrad i brand management giver flere nyttige færdigheder til studerende, der forfølger det. Dette omfatter evnen til at forstå, hvordan forbrugerne træffer købsbeslutninger, analyserer markedsføringsstrategier for konkurrenter og effektivt bruger sociale medier og andre platforme som salgsfremmende værktøjer.

Program omkostninger til en Master i Brand Management varierer fra land til uddannelsesinstitution. Kurser kan normalt udfyldes om et til to år.

Kandidater fra sådanne programmer kan finde mange karrieremuligheder på området. De kan arbejde som brand, marketing eller produkt manager; som konsulent for projektudvikling eller som strateg, brandkonsulent eller marketingdirektør. Ud over den kommercielle sektor kan mærkeforvaltere også finde arbejde inden for finansielle tjenesteydelser, teknologisektoren, uddannelsesinstitutioner eller sundhedsinstitutioner eller nonprofit-sektoren. Mange kandidatuddannelser i brand management inddrager karrierevejledning og træning som led i deres læseplan, i form af praktikophold, konsulentpraksis eller casestudier.

Graduate kurser i brand management tilbydes internationalt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Ledelsesstudier
 • Brandledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (24)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat