Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 17 Kandidat i Brugskunst 2023/2024

17 Kandidat Programmer i Brugskunst 2023/2024

Oversigt

&nbsp

Kunst er overalt du se. Fra mode til den hjemmeside, du kigger, principperne om brugskunst gøre disse mulige og tiltalende. Studere brugskunst hjælper med at gøre kunsten en del af dit professionelle liv.

Hvad er brugskunst?

Brugskunst henvise til nogen form for kunst anvendes til at designe eller dekoration. Dette kunne omfatte industrielle, grafisk, mode og indretning. Det kan også omfatte den dekorative kunst. Arkitektur og fotografering er undertiden medtaget i de implicitte kunst. Dette adskiller sig fra de skønne kunster, som er rettet mod at skabe æstetisk, intellektuelt stimulerende former for kunst.

Hvad er fordelene ved at tage en Master i Anvendt Kunst?

Brugskunst er afgørende for at gøre tiltalende design i alle områder af livet. Uden dem, ville verden være utrolig kedeligt. En Master i Anvendt Kunst giver dig en dybere forståelse for brugen af kunst i disse praktiske områder.

Hvor meget koster det at tage en Master i Anvendt Kunst?

Omkostningerne for en Master i Anvendt Kunst vil variere afhængigt af den skole du vælger. Mange faktorer, herunder længden af programmet, placeringen af skolen og skolens omdømme vil påvirke omkostningerne.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med en Master i Anvendt Kunst?

En Master i brugskunst vil hjælpe dig med at forfølge en fuldtids karriere i en af brugskunst. Den dybere forståelse og honing af dine færdigheder vil give den uddannelse, du har brug for at blive vist konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet.

Hvorfor tage en Online Applied Arts Course?

Brugskunst kan studeres online, hvilket giver dig fleksibilitet, når du forfølge yderligere uddannelse i kunsten inden for dit valg. Dette kan være en billig måde at få en kandidatgrad i brugskunst.

Hvor man kan tage en Master i Anvendt Kunst?

Vælg en skole, der tilbyder en robust kunst program til din Master i Anvendt Kunst grad. Jo bedre skolen 's kunst omdømme, jo bedre din træning være.

Sådan ansøger til en Master i Anvendt Kunst?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Brugskunst
Studieområde
  • Kunststudier (17)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat