Keystone logo

29 Kandidat Programmer i Byggeri Byggetjenester 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Byggeri
  • Byggetjenester
Studieområde
  • Byggeri (29)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Byggeri Byggetjenester

En kandidatuddannelse er typisk tjent efter afslutningen af ​​bachelor kursusaktiviteter. Disse højt specialiserede undersøgelser kan typisk være afsluttet i et par år, selv om nogle programmer tage et år eller mindre at fuldføre.

Hvad er en Master i Building Services? Building Services er et bredt felt, der indeholder elementer af elektrisk og maskinindustrien og den offentlige sundhed. Kandidatuddannelse er ofte højt specialiserede, så de studerende ofte vil vælge et fokusområde fra emner som design, materialer sourcing eller projektledelse. Kurserne kan omfatte brandvisnings- og forebyggelse, lynbeskyttelse, og elforsyning og distribution. Studerende vil lære at forbedre de nuværende bygninger og metoder, der kan anvendes til opførelse af nye strukturer.

Fordelene oplevet når tjene en kandidatgrad nydes af mange studerende. Studerende vil lære en række færdigheder, som kan anvendes på arbejdspladsen.På grund af de meget praktiske elementer i denne grad kan det føre til lukrative beskæftigelse.

Omkostningerne ved en Master i Building Services vil afhænge af, hvor du tjene din uddannelse og den type institution, der udsteder det. En master 's kan typisk være tjent i løbet af kort tid, hvilket påvirker omkostningerne. Hvert program vil have varierende omkostninger, så kontakte skolen direkte for mere information.

Opvarmning, ventilation og aircondition, el-teknik og konstruktion er alle brancher, der kan have muligheder for studerende, der har tjent en Master i Building Services. Karriere inden for disse områder er ofte lukrative og tilbyde mulighed for avancement; nogle vil også omfatte mulighed for at rejse til udlandet. Nogle jobs kunne omfatte tilsyn struktur konstruktion, design og udvikling af elektriske systemer, og energibesparende metoder til byggeri.

Hvis du er klar til at fremme din karriere og lære spændende oplysninger om dit område, ansøge om en kandidatuddannelse i dag. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.