Keystone logo

23 Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Biologi Cellebiologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Biologi
  • Cellebiologi
Studieområde
  • Naturvidenskaber (23)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Biologi Cellebiologi

En populær kandidatgrad for studerende, der ønsker at lære mere, er en mester. Studerende kan udvikle større indsigt og viden om specifikke områder inden for deres fagområder, som hjælper med at forberede dem på karriere.

Hvad er en Master i Cellbiologi? Dette program er designet til studerende, der ønsker at dykke ind i molekylærbiologiens område. Studerende kan typisk vælge imellem en række forskellige emner, som kan omfatte immunologi, kræft, moderne biofysik, kemisk biologi, mikrobiologi, plantebiologi, stamcellebiologi eller farmakologi. Specifikke klasser kan omfatte molekylær genetik, molekylærbiologi af DNA, pattedyrgenoverførsel, bioetik, avanceret genetik, udviklingsbiologi, neurobiologi eller immunopatologi. Studerende lærer i både klasseværelse og laboratoriemiljøer, og de fleste læseplaner omfatter udvikling af en afhandling.

Der er mange fordele for dem, der forfølger denne avancerede grad. Nogle færdigheder, der kan udvikles, omfatter kritisk tænkning, opmærksomhed på detaljer og evnen til at arbejde selvstændigt.

Når det kommer til at vælge et kollegium, skal eleverne forstå, at undervisningen kan variere meget fra den ene skole til den anden. Studerende skal ringe og spørge om undervisning og andre gebyr krav samt om der er stipendier, stipendier eller andre tilgængelige finansielle hjælpe muligheder.

Personer, der tjener deres kandidatgrad i cellebiologi, er berettiget til en række karriere inden for medicin, botanik, bioteknologi og genetik. Nogle specifikke jobtitler kan omfatte molekylærbiolog, biologielærer, laboratorieteknolog, forsknings specialist og cellulær biolog. Arbejdsgivere kan omfatte sundhedsfaciliteter, universiteter, private laboratorier, forskningsinstitutter, farmaceutiske virksomheder eller regeringen. For endnu flere karrieremuligheder kan nogle vælge at fortsætte og forfølge deres ph.d.-grad.

Den perfekte skole kan findes i dit nabolag, i et andet land eller tilgængelig via din computer. Brug vores omfattende database til at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.