Keystone logo

12 Kandidat Programmer i Teknologi Datalogi Computerarkitektur 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Datalogi
  • Computerarkitektur
Studieområde
  • Teknologi (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Teknologi Datalogi Computerarkitektur

Studerende, der søger en kandidatgrad, har generelt høje mål, som kan føre til bedre karrieremuligheder. Efter bacheloruddannelsen gennemføres en kandidatgrad generelt af seriøse eller motiverede studerende og kan tage et til to år at fuldføre.

Hvad er en Master i Computer Arkitektur? Med en afbalanceret tilgang til teoretisk viden og håndgribelige færdigheder, er denne grad normalt rettet mod studerende med computer engineering og computervidenskab interesser. Studerende følger generelt et strenge program for at lære computerhardware, computerarkitektur og programmering. De følger en studieplan, der kan hjælpe dem med at udvikle kompetencer inden for netværksdesign, beregningsteori og programmering af computersystemer.

Disse studerende er ofte teknologisk dygtige og velorganiserede. Deres baggrund inden for arkitektur og teknologi kan også lære dem kreativt at løse og tænke kritisk på flere områder, alle færdigheder, der er værdsat i den professionelle sfære.

Husk at omkostningerne ved at forfølge en kandidatgrad i computerarkitektur er ikke det samme overalt. Institutionerne fastsætter generelt deres egne gebyrer og kan variere vildt fra hinanden. Det er bedst at undersøge skoler individuelt for priser.

IT-branchen er normalt åben for dem med baggrund i computerarkitektur. Et af de vigtigste erhverv, som eleverne graviderer mod, er en computersystemer ingeniør. De færdigheder, der læres med graden, hjælper ofte kandidater til at designe integreret software og løse tekniske problemer, som edb-system ingeniører skal håndtere. Derudover kan de finde arbejde som netværksarkitekt eller netværkskommunikationschef. For graduate degree indehavere er højtstående erhverv som en systemleder, der overvåger netværksmiljøer for virksomheder, ofte opnåelige mål at nå.

I dag kan en række studieprogrammer udfyldes online ud over fysisk på campus. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.