Keystone logo

20 Kandidat Programmer i Teknologi Datalogi Computernetværk 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Datalogi
  • Computernetværk
Studieområde
  • Teknologi (20)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Teknologi Datalogi Computernetværk

Så mange mennesker arbejder med computere i dag. En enkelt husstand kan have computere, mobile enheder, printere og endda tv er forbundet med et hjemmenetværk. Brugere forstå kraften i netværk, samt den potentielle kompleksitet opsætninger. Nogle af disse brugere tilmelde sig en Master i Computer Networking programmet for at få den nødvendige adgangskode for at kvalificere sig til en karriere i netværk administration og support.

Hvad er en Master i Computer Networking? Det er en avanceret grad, der går ud over den informationsteknologi (IT) færdigheder lært som en del af en bacheloruddannelse. Det indebærer avanceret netværk planlægning og implementering, vedligeholdelse tilslutningsmuligheder, og moderne sikkerhedsspørgsmål. Det gør det muligt for kandidater til at planlægge fleksible, skalerbare systemer til en virksomhed eller organisation af næsten enhver størrelse.

Blandt IT-professionelle, kandidatuddannelser kandidater i computernetværk er blandt de højest betalte og på den mest efterspørgsel.Den stigende brug af netværk på verdensmarkederne skaber en fortsat stigning i antallet af netværk fagfolk, der er nødvendige i branchen.

Omkostninger til en computer networking kandidatuddannelse varierer meget efter uddannelsesinstitutionen. Men bortset fra en bærbar computer, de fleste omkostninger ligger udelukkende i undervisningen. Computeren netværk Programmet varer normalt flere år.

Mange kandidater arbejder i it-afdelinger i store virksomheder. Nye kandidater begynder ofte med en intens program for at lære den særlige hardware og software af selskabet. Så finpudse deres færdigheder med et regime af debugging opgaver, ofte venter på opkald til at håndtere networking fejl. Krydret kandidater deltager i systemet specifikation, integration og ekspansion. De designer hardwaren og vælge software til virksomhedens systemer. I den moderne cloud miljø, at mange arbejder losse it-ressourcer på eksterne servere.Nogle endda arbejde i datacentre, der giver cloud ressourcer til andre.

Der er interesseret i en Master i Computer Networking kan finde gode uddannelsesinstitutioner over hele verden. Dette program er specielt velegnet til dem i fjerntliggende steder, der foretrækker et online studieforløb. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.