Keystone logo

12 Kandidat Programmer i Teknologi Datalogi Computersimulering 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Datalogi
  • Computersimulering
Studieområde
  • Teknologi (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Kandidat Programmer i Teknologi Datalogi Computersimulering

En kandidatgrad er et kursus af avanceret studie på et højt specialiseret område. Typisk påbegyndt efter færdiggørelsen af ​​en bachelorgrad, tager det ofte et til tre år at afslutte.

Hvad er en Master i Computer Simulation? Computersimulering er en højteknologisk industri, der har en bred vifte af applikationer. Gennem simulering skaber analytikere detaljerede virtuelle systemer og undersøger, hvordan de udfører. Computersimulering kan anvendes på mange områder, herunder klimastudier, væskedynamik og materialestudier. Afhængigt af hvor en studerende vælger at koncentrere sig, kan de gennemgå avancerede studier i atmosfærisk fysik, teoretisk kemi eller materialevidenskab. Computersimuleringskurser fokuserer på computing, parallel computing og parallel algoritmer.

Studerende kan drage fordel af en Master i Computer Simulation på en række måder. De vil udvikle en innovativ holdning, der hjælper dem med at få en karriere på et område, der ofte ændrer sig. De kan også lære mere moderne teknikker, som kunne fremme en allerede etableret karriere.

Omkostningerne ved en kandidatgrad vil blive påvirket af universitetets eller kollegiumets placering, at graden er optjent fra og den tid det tager at afslutte graden. Hvert kollegium, som du er interesseret i, vil være i stand til at give specifikke oplysninger om prisen på en grad.

Området med computersimulering er i høj efterspørgsel, og elever med en master vil kunne forfølge en række karriere. Privat industri og mange regeringer ansætter simuleringseksperter. Stillinger omfatter flyplanner, bankanalytiker, industriel ingeniør, simuleringsingeniør, produktdesigner og systemingeniør. Mange analytikere vil bruge meget af deres tid på at konstruere og modificere modeller for at få en bedre forståelse inden for den forretning, de arbejder for. Den brede vifte af professionelle applikationer betyder, at eleverne ofte vil udvikle deres computersimuleringsfærdigheder med en karrierevej allerede i tankerne.

Mange universiteter tilbyder en række programmer, der er en del af det brede felt af computersimulering. Hvis du er interesseret i at finde en Master i Computer Simulation, der passer til dine interesser, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.