Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 95 Kandidat i Datalære 2023

95 Kandidat Programmer i Datalære 2023

Oversigt

Når individer begynder at arbejde mod en kandidatgrad, kan de normalt forvente at bruge et til tre år i skolen. Studerende gennemfører typisk et forskningsprojekt eller en afhandling inden eksamen. Den viden og færdigheder, der opnås fra en postgraduate grad forberede en person til en højere betalende karriere eller for accept i et ph.d.-program.

En person med en bachelor grad kan undre sig, hvad er en Master i Computing? Denne type program giver kritisk viden om de digitale systems rolle og deres ledelse inden for organisationer. Beregning og programmeringssprog vil blive udviklet på et avanceret niveau. Coursework omfatter informationsteknologi projekt emner, database management spørgsmål, etik, digital innovation, forskning og human / computer interface. Instruktører fokuserer ofte på den praktiske anvendelse af teorier på området.

En studerende, der gennemfører en computermester, opnår et avanceret niveau af viden, der direkte korrelerer med potentielle karriere. Problemløsningskompetencer og styringsteknikker forbereder eleverne på roller i administrativ kapacitet.

Computing er et globalt felt, og avancerede kurser findes næsten overalt i verden. Dette gør det vanskeligt at fastsætte en oversigt over udgifter eller forudsige en gennemsnitlig pris. Efter at afgøre, hvilket program der opfylder det uddannelsesmæssige mål, kan en person måske regne med et groft skøn over det økonomiske beløb, der er nødvendigt for at blive uddannet.

Stillinger som softwareudviklere og ingeniører er i øjeblikket tilgængelige over hele verden. Offentlige agenturer, militære operationer, offentlige og private organisationer og universiteter kræver alle medarbejdere avanceret computing til at lette design og udvikling af software og hardware og digital teknologi. En kandidat kan være ansat i quantum computing eller vælge en karriere som forskeringeniør, it-leder eller forretningsanalytiker.

Nogle studerende foretrækker at deltage i et universitet på et fysisk sted, mens andre kræver fleksibilitet af online kurser. Læseplaner er tilgængelige for at opfylde en række uddannelsesmæssige mål. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Datalogi
  • Datalære
Studieområde
  • Teknologi (95)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat