Keystone logo

29 Kandidat Programmer i Uddannelse Instruction Curriculum 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Instruction
  • Curriculum
Studieområde
  • Uddannelse (29)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Uddannelse Instruction Curriculum

En kandidatgrad er normalt tildelt studerende, der har gennemført et studieprogram inden for et interesseområde efter afslutning af en bachelorgrad. Dette program løber typisk et til tre år, indebærer avanceret studie og forskning, og er en forudsætning for tilmelding til et ph.d.-program.

Hvad er en kandidat i læseplanen? Denne postgraduate grad kan dække emnerne af undervisning, forelæsning og vejledning studerende i alle aldre og evner. Det er typisk en kombination af krævede kernekurser og valgfag. Undervisningen kan være centreret om evaluering af læseplaner, læreruddannelse, skolepolitik og ledelsesudvikling. Programspecialiteter til dette program kan omfatte elementær og sekundær uddannelse, læsning og læsning. Der kan lægges vægt på udvikling af læseplaner for forskellige fagområder.

Studerende, der studerer på dette område, øger ofte deres evne til at motivere objektivt og med formål, hvilket kan være gavnligt både i det personlige og det professionelle liv. En grad i læseplanen kan også øge evnen til at undervise klart og at præsentere information på en engagerende måde, som hjælper dem, der deltager i klasseværelset direkte.

Omkostningerne ved dette program kan afhænge af mange faktorer. Mange online institutioner tilbyder dette program og opkræver varierende beløb til undervisning, gebyrer og bøger. En finansiel bistandspakke kan også påvirke de endelige omkostninger. Studerende skal kontakte hver skole for præcise omkostninger.

Studerende, der gennemfører en kandidat i læseplanen, kan være i stand til at konkurrere om en række job på tværs af uddannelsesspektret. Fremskridt og kampagner til lederstillinger og ledelse er ofte tilgængelige for disse kandidater. De kan også arbejde for en skole eller et universitet som lærere eller professorer, gymnasieledere, skolens superintendenter, vejledere og pædagogiske konsulenter.

En kandidat i læseplanen kan tages gennem snesevis af institutioner over hele verden. I nogle programmer giver onlineportaler mulighed for fleksibilitet i planlægningen. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.