Keystone logo

3 Kandidat Programmer i Jura Databeskyttelseslovgivning Datapolitikker 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Jura
  • Databeskyttelseslovgivning
  • Datapolitikker
Studieområde
  • Jura (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Jura Databeskyttelseslovgivning Datapolitikker

Hvad er datapolitikker?
Datapolitikker er dedikeret til beskyttelse af digitale oplysninger og specifikt personoplysninger. Personoplysninger er alle oplysninger, der vedrører en person, som kan identificeres ud fra disse oplysninger, enten i sig selv eller i kombination med andre oplysninger. En datapolitisk uddannelse er en god måde for en person at komme ind på områderne databeskyttelseslovgivning eller cybersikkerhed. Dette område kan være dedikeret til enkeltpersoner, virksomheder eller institutioner.

Standardlove om databeskyttelse er afgørende for den socioøkonomiske sikkerhed i det 21. århundrede, fordi de giver enkeltpersoner visse rettigheder over deres personlige oplysninger, herunder hvem der kan indsamle dem, hvordan de kan bruges og beskyttes, og hvad der sker, når det går galt.

Hvad vil jeg studere under min datapolitiske grad?
Mens de studerer datapolitikker, vil de studerende lære om forskellige organisationer, der indsamler og bruger personlige oplysninger, hvordan data indsamles og opbevares, og hvordan data kan misbruges og manipuleres. Datapolitiske uddannelser fokuserer også på, hvordan man anvender love og politikker til databeskyttelse.

Hvordan er jobmarkedet for datapolitiske uddannelser?
Datapolitikken er i hastig vækst i takt med, at flere og flere virksomheder indsamler oplysninger fra deres kunder og onlineprofiler. Der er stor efterspørgsel efter datapolitikere, og karrierer inden for datapolitik tilbyder konkurrencedygtige lønninger og muligheder for avancement. Datapolitiske kandidater kan arbejde som advokater, compliance officers, cybersikkerhedsansvarlige eller lovgivere.

Hvordan ved jeg, om jeg skal studere datapolitik?
Datapolitiske grader er et fremragende valg for enhver person, der ønsker en fremtid inden for privatlivets fred eller cybersikkerhed. Datapolitiske grader kræver stærke færdigheder inden for teknologi og teknologi. Studerende, der er interesseret i datapolitik, bør også være forberedt på at læse og forstå komplekse skriftlige oplysninger, være detaljeorienteret og have stærke kommunikationsevner.

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.