Keystone logo

23 Kandidat Programmer i Generelle studier De frie kunster 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Generelle studier
 • De frie kunster
Studieområde
 • Generelle studier (23)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Generelle studier De frie kunster

  At opnå en kandidatgrad giver ofte mange studerende mulighed for at udvide både deres akademiske og karrierehorisont. Studerende kan færdiggøre de fleste kandidatuddannelser på færre end tre år.

  Hvad er en Master i Liberal Arts? Denne type program er typisk forfulgt efter opnåelse af en bachelorgrad. Studerende skal normalt afslutte en række akademiske kurser. Liberal Arts programmer kan være tværfaglige og fokusere på emner fra en række akademiske discipliner, såsom sociale, naturlige og adfærdsmæssige videnskaber og humaniora. Kurser kræver ofte, at studerende anvender kritisk tænkning færdigheder til komplekse spørgsmål. Studerende må muligvis afslutte en afhandling for at demonstrere deres beherskelse af et bestemt emne. Kandidatuddannelser i liberale kunst er attraktive muligheder for de studerende, der sætter pris på evnen til at skræddersy deres læringserfaringer til deres personlige læringsmål.

  At tjene en Master i Liberal Arts hjælper ofte kandidater til at forbedre færdigheder, der kan bruges til at få beskæftigelse, kampagner eller højere lønninger. Kandidater erhverver sædvanligvis effektive kommunikationsevner, kritisk tænkning og organisatoriske færdigheder.

  Omkostningerne til at gennemføre en kandidatuddannelse inden for liberal kunst er betinget af mange faktorer, som f.eks. Programvarighed og status for tilmelding. Specifikke prisoplysninger kan søges hos hver institution direkte.

  Dem, der tjener en Master i Liberal Arts, finder ofte, at de er meget efterspurgte efter avancerede karriere. Afhængig af fokuset på en studerendes kurser kan han eller hun finde en stilling som socialrådgiver, sociolog eller human resource specialist, arbejde med mennesker og løse interpersonelle og samfundsproblemer. Kandidater kan også blive økonomer, forfattere eller grafiske designere ved hjælp af deres økonomiske eller kreative specialiseringer til at analysere verden.

  At opnå en Master i Liberal Arts kan spille en central rolle i karriereudvikling. Institutioner for videregående uddannelser over hele verden tilbyder denne type program. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.