Keystone logo

5 Kandidat Programmer i Kunststudier Brugskunst Dekorativ kunst 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Brugskunst
  • Dekorativ kunst
Studieområde
  • Kunststudier (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Kunststudier Brugskunst Dekorativ kunst

&nbsp

Når du kigger på et smukt design vase eller fad og spekulerer på den indviklede udskæring, du nyder godt af den verden af den dekorative kunst. Hvis du elsker at skabe funktionelle, men alligevel smukke genstande, kan dette være et område af undersøgelsen til at overveje.

Hvad er dekorative Arts?

De dekorative kunst refererer til design og fremstilling af æstetisk tiltalende, men funktionelle, objekter. Elementerne i den dekorative kunst ses ofte i interiør design. Da emnerne skabt gennem dekorative kunst er funktionelle i naturen, dette fagområde er forskellig fra kunst, der producerer skønhed for skønhed 's skyld alene.

Hvad er fordelene ved at tage en Master i Kunstindustri?

En Master i Dekorere Arts grad vil give avanceret uddannelse inden for dekorativ kunst. Indretningsarkitekter og andre dekorative kunst fagfolk kan bruge denne uddannelse til at fremme deres karrieremål.

Hvor meget koster det at tage en Master i Kunstindustri?

Din skole og det land, du vælger at studere i begge vil påvirke prisen på en Master i Kunstindustri uddannelsen.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med en Master i Kunstindustri?

Hvis du ønsker at tage en dekorativ kunst karriere til det næste niveau, kan den omfattende uddannelse, der kommer med en master i dekorative kunst grad give den nødvendige uddannelse til at hjælpe.

Hvorfor tage en online Dekorative Arts Course?

Dekorative kunst egner sig godt til online-undersøgelse i nogle områder. Hvis du finder et online kursus, der tilbydes i dekorative kunst, kan du drage fordel af prisbillighed og fleksibilitet til dine studier.

Hvor man kan tage en Master i Kunstindustri?

Skoler, der tilbyder Master of Arts programmer ofte tilbyde dekorative kunst grader. Du kan finde en Master of Decorative Arts på en af mange universiteter over hele verden.

Sådan ansøger til en Master i Kunstindustri?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.