Keystone logo

147 Kandidat Programmer i Design Design 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Design
 • Design
Studieområde
 • Design (147)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Design Design

  En kandidatgrad er en studieenhed, der er åben for studerende på kandidatniveau. Gennemførelse af et program giver eleverne mulighed for at udvide deres viden og færdigheder inden for specialiserede studieområder, og tager typisk et til to år.

  Hvad er en kandidat i design studier? Disse programmer skal bygge på den teoretiske forståelse af designmetoder og praktisk anvendelse af kreative færdigheder i en række brancher. Studerende kan vælge kursusemner at udforske forskellige områder af design, herunder interiør, teknisk, produkt, landskab, mode, interaktion og visuel. Studerende opfordres til at skabe en stærk portefølje og få en baggrund, der understreger design i en kulturel sammenhæng, ledelses- og kommunikationsfærdigheder til interaktive projekter, styring af digitale værktøjer og software og kreativ dristighed for nye innovationer.

  Studerende, der forfølger dette program kan være i stand til at erhverve mange nyttige færdigheder. Øvelse i kritisk tænkning og problemløsning, evnen til at tilpasse sig forskellige kunders og miljøers behov og forstå, hvordan man effektivt samarbejder med andre fagfolk, er værdifulde kvaliteter, der kan hjælpe enkeltpersoner med at opbygge succesfulde karriere ved eksamen.

  Omkostningerne til at tage et program kan variere efter institution, alt efter sted og kursus krav. Studerende, der er interesserede i at ansøge, opfordres til at kontakte bestemte skoler med spørgsmål og forespørgsler om omkostninger.

  At tjene en Master i Design Studies udstyrer elever med proficiencies højt efterspurgt af mange forskellige brancher. Mulige karrierer for kandidater til at udforske omfatter industrielle designere, grafiske designere, landskabsarkitekter, indretningsarkitekter, modedesignere, designingeniører, produktdesignere, kunstdirektører, produktledere, kunstproduktionsdesignere, materialeringeniører, indkøbsforvaltere og mange flere. Muligheder inden for kunstindustrien omfatter job som illustratorer, kreative direktører og animatorer.

  Fleksible stier til gennemførelse af et program omfatter deltid, online og international kursus muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.