Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 41 Kandidat i Designledelse 2023

41 Kandidat Programmer i Designledelse 2023

Oversigt

Studerende med en passion for kunsten kan fremme deres karriere ved at opnå en kandidatgrad. Denne type grad er ofte værdifuld for at få høje betalende stillinger og kan tjene ved at studere på heltid eller deltid.

Hvad er en kandidat i Design Management? Denne type grad fokuserer på at undervise enkeltpersoner hvordan man opretter animerede billeder, grafik og videoer ved hjælp af avancerede designteknikker. Studerende finjusterer deres disciplin ved at mestre computerprogrammer, studere forskellige historier af kunstformen og udvikle en portefølje af originale kunstværker, de kan bruge til at få praktikophold. De modtager feedback fra deres jævnaldrende og professorer for kritisk at analysere og forbedre deres arbejde.

Kandidater fra dette program har tilfredshed med at opnå stærk kritisk tænkning, problemløsning, lederskab og ledelsesmæssige færdigheder, som kan hjælpe dem i hele deres karriere.Mange brancher søger folk med gode interpersonelle og tidskrævende færdigheder, som også kan tænke uden for boksen og skabe unikke animationer.

Udgifterne til en Master i Design Management afhænger af institutionen. Programmets længde kan variere drastisk; Mest sidste mellem et og tre år. Det anbefales, at eleverne kontakter en institutions administrationskontor for at lære mere om de involverede omkostninger.

De fleste kandidater ender med at arbejde i film- eller forlagsindustrien på enten permanent eller freelance basis. De leder hold for at sikre en vellykket gennemførelse af kundernes forventninger. Filmindustrien har konstant brug for animatorer til at arbejde med børn film eller film med specielle effekter. Magasiner og aviser rekrutterer fagfolk til at tegne illustrationer til artikler eller online hjemmesider. Andre beslutter at undervise i offentlige eller private institutioner eller tilbyde en-til-en-undervisning.

Personer kan tjene denne grad fra institutioner over hele verden og kan vælge mellem online eller på campus kurser. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Design
 • Designledelse
Studieområde
 • Design (41)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat