Keystone logo

9 Kandidat Programmer i Scenekunst Filmvidenskab Dokumentarstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Filmvidenskab
  • Dokumentarstudier
Studieområde
  • Scenekunst (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Scenekunst Filmvidenskab Dokumentarstudier

At gennemføre en kandidatgrad efter at have modtaget en bachelor grad kan forbedre både elevernes faglige videnbase samt deres omsættelighed. Kandidatuddannelser dybere dybere ind i en valgt disciplin, der giver både større indsigt og dybere forståelse af et emne.

Hvad er en kandidat i dokumentarstudier? Aspirerende filmskabere, der ønsker at fortælle sande til fortællingshistorier, kører ofte filmvist ofte i dokumentarstudier. Studerende lærer både tekniske filmskaber og hvordan man fortæller historier på en engagerende og følelsesmæssig måde. Meget har ændret sig i dokumentarfilm gennem årene, og digitale og streaming-tjenester giver ny stemme til dokumentarfilmen. Filmskabere kan studere disse kanaler og lære at bruge nye teknologier til at fortælle deres historier.

En grad i dokumentarstudier giver potentielle filmskabere en bedre følelse af, hvordan man fortæller en kulturhistorisk passende historie. Det kan forme eleverne med tekniske tips og tricks ved at bruge kamera og belysningsteknikker til at forbedre historien. Kandidater lærer også at interviewe bedre for at få mest muligt ud af emner.

Afslutningen af ​​en kandidatgrad tager ofte et til to år, men det afhænger også stort set af, hvorvidt den studerende går på heltid eller deltid i skole. Undervisningen afhænger af, hvor skolen ligger, uanset om den er privat eller offentlig og andre faktorer. Studerende skal sammenligne skoler for at finde det mest hensigtsmæssige.

Der er mange beskæftigelsesmuligheder til rådighed for studerende efter eksamen. De kan forfølge en uafhængig karriere som skribent eller regissør, fortæller de historier, de ønsker, eller de kan sikre en position med et firma, der ønsker at fortælle sine egne historier. Broadcast- og streamingnetværk søger også efter filmfilmspillere til at dele historier med deres seere, arbejde som direktører, forfattere, filmografer eller et antal besætningsmedlemmer.

Studerende interesseret i en Master i Dokumentarstudier kan opdage gode programmer på skoler over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.