Keystone logo

14 Kandidat Programmer i Scenekunst Teater Drama 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Teater
  • Drama
Studieområde
  • Scenekunst (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Scenekunst Teater Drama

En kandidats grad repræsenterer og genkender ekspertise på et bestemt akademisk, videnskabeligt eller kunstnerisk område. Programmet udvikler et finere, mere fokuseret studieområde end den foregående bachelorgrad, en som arbejdsgivere ofte værdsætter meget.

Hvad er en Master i Drama? Dette program fokuserer på at udstyre de studerende med den viden og praksis, der er nødvendig for en karriere i teatret. Den typiske akademiske læreplan etablerer et overblik over den kunstneriske og pædagogiske teori, både historisk og nutidigt. Derefter kan eleverne studere de kulturelle og uddannelsesmæssige sammenhænge af scenekunst og engagere sig i relevant praksis for at skaffe sig en førstehånds forståelse.

I færd med at opnå en kandidat i drama kan eleverne udvikle kritiske tænkning og læringsevner for at fremme deres forståelse og formidle den til andre. Programmet bygger også generelt et kulturelt perspektiv på kunst og en kapacitet til selvstændig forskning, der er nyttig i mange karriere.

En Master i Drama kræver omkring to års fuldtidsarbejde, både akademisk og praktisk. Undervisningsomkostningerne varierer, så de studerende skal grundigt undersøge enhver skole, de er interesserede i at finde oplysninger om de forventede omkostninger.

Det mest fremtrædende mål for en kandidat med en Master i Drama er en rolle som skuespiller på scenen eller den store skærm, men de færdigheder og perspektiver, der udvikles gennem indtjening af graden, giver sig godt til andre relaterede aktiviteter. Skribentskrivere og teaterdesignere arbejder også i stillinger tæt involveret med midtfasen, ligesom direktører og koreografer. Nogle studerende fortsætter med at arbejde i fællesskabskunstprojekter både for erfaring og bidrag til deres samfund, mens andre kan anvende deres uddannelse som scenekunstterapeuter.

At arbejde med en Master i Drama er et værdifuldt skridt i retning af en karriere inden for billedkunst. Programmer er tilgængelige over hele verden, og mange er også online for studerende, der bor i fjerntliggende områder. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.