Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 24 Kandidat i Dyrepleje og -velfærd 2023/2024

24 Kandidat Programmer i Dyrepleje og -velfærd 2023/2024

Oversigt

En kandidatgrad er en god mulighed, hvis du ønsker at fremme din uddannelse ud over en bachelorgrad. Denne type program kan typisk udfyldes om et til tre år og er tilgængelig på en række forskellige fagområder.

Du er måske nysgerrig: Hvad er en mester i dyrepleje og velfærd? Denne type program er designet til at hjælpe eleverne med at lære om at pleje, arbejde med og beskytte alle mulige forskellige væsner. Dem, der tager dette studium, kan være i stand til at lære om en række emner, herunder biologi, økologi, dyrepsykologi, skovbrug eller landbrug. Studerende kan vælge at fokusere på en bestemt art eller et miljø De kan også lære om dyr mere generelt. Dette er et glimrende valg, hvis du tidligere har studeret biologi eller et beslægtet felt.

En Master i Dyrepleje og Velfærd kan udstyre dig med en række færdigheder, der kan gavne dig i hele din karriere.Du kan muligvis forbedre din kritiske tænkning og problemløsning evner samt vigtige tekniske færdigheder i forbindelse med pasning af dyr.

Udgifterne til denne type grad afhænger af faktorer som programstruktur, undervisningsudsving og materialomkostninger. Sørg for at komme i kontakt med din valgte institution for at modtage aktuelle finansielle oplysninger.

Dem, der studerer dyrepleje og velfærd, kan muligvis forfølge en række forskellige karriere. For eksempel kan en kandidat gå på arbejde som dyre adfærdsmedarbejder, skovfører, biologisk konsulent eller miljøkonsekvensanalytiker. Kandidater kan også ofte arbejde som zooforkæmpere, landmænd eller biologer, afhængigt af deres individuelle færdigheder.

Er du klar til at komme i gang ned ad vejen mod en dyrepleje mastergrad? Alt du skal gøre er at søge efter dit program nedenfor og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Biovidenskab
  • Husdyrvidenskab
  • Dyrepleje og -velfærd
Studieområde
  • Biovidenskab (24)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat