Keystone logo

199 Kandidat Programmer i Energistudier Energi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Energistudier
  • Energi
Studieområde
  • Energistudier (199)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Energistudier Energi

En kandidatuddannelse er oftest en fortsættelse af bachelorstudier. Graderne opnået gennem disse programmer har tendens til at tage overalt fra to til fire år for at opnå.

Hvad er en Master i Energistudier? Dette er oftest en tværfaglig program tegning kurser fra erhvervslivet, offentlig politik, jord videnskaber og økologi afdelinger af et universitet. Målet med mange energiforskningsprogrammer er at udstyre kandidater med et forståelsesniveau, der er nødvendigt for at gøre og informere udøvende beslutninger om brugen af ​​energiressourcer. Fælles kurser omfatter undersøgelser af klimaændringer, energimarkeder, energitransport og miljøvidenskabelige emner.

En af fordelene ved at tage en kandidatgrad er ofte den øgede troværdighed, et sådant dokument giver under en jobsøgningsproces. De kvaliteter, denne grad repræsenterer for arbejdsgivere, såsom engagement og mentalt fokus, kan også være nyttige i alle aspekter af en kandidats liv.

En del af forskningsprocessen i gradoptioner skal omfatte en undersøgelse af omkostninger. Hvert program er anderledes, så sørg for at tjekke med det relevante institutionelle organ, inden du ansøger.

En kandidat i energistudier er ofte et nødvendigt skridt for dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for udvikling af energipolitikker. Et eksempel på en professionel stilling i denne disciplin er energipolitisk analytiker. Disse personer kan arbejde direkte for regeringer eller private virksomheder, eller de kan finde en stilling hos et uafhængigt konsultations- eller analysefirma. En sådan stilling vil sandsynligvis kræve dybtgående forskning og dataanalyse sammen med evnen til effektivt at kommunikere sammenfattende materialer til ledere og rådgivende bestyrelser. Kandidater fra et energiforskning master program kan kvalitet for øverste niveau stillinger kræver eksperter på området.

Energiforskningsprogrammer varierer i deres fokus, så pas på detaljerne i kursusstrukturen.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.