Keystone logo

152 Kandidat Programmer i Energistudier Energiteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Energistudier
  • Energiteknologi
Studieområde
  • Energistudier (152)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Energistudier Energiteknologi

Et varieret inden for ingeniør, der beskæftiger sig med energieffektivitet og services, facility management, plante engineering, overholdelse af miljølovgivningen og alternativ energi, er Energiteknik vokser hurtigt som den globale efterspørgsel efter energi stiger eksponentielt hvert år. Master i Energi eleverne lærer om de makro-konsekvenserne af deres arbejde, der vejer de miljømæssige fordele og ulemper ved visse energikilder, samtidig med at blive eksperter i de praktiske aspekter af at udnytte, anvende og distribuere energi fra en række kilder.

Master i Energi studerende kan vælge at specialisere sig i en række specifikke områder, såsom Nuclear Energy, Energi Optimering for Bygninger, plænegræs, miljøledelse, Olie og Gas Engineering og bæredygtig energi.Med udgangspunkt i viden og færdigheder, der er etableret i en bachelorgrad i et ingeniørområdet, en Master i Energi fortsætter fundamentale kurser i avanceret matematik og fysik, kombineret med målrettet kursusaktiviteter i målområdet koncentration. Findes på universiteter og institutioner i Afrika, Amerika, Asien, Europa og Oceanien, der er snesevis af akkrediterede Master i Energi-programmer at vælge imellem, alle med højt uddannede og erfarne medarbejdere.

Vil vide mere om Master i Energi-programmer, skal du blot rulle ned og klikke for at læse mere. Du kan anmode om oplysninger, der skal sendes direkte fra skolen i blot ét minut med handy web-formular.