Keystone logo

34 Kandidat Programmer i Energistudier Energi Energividenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Energistudier
  • Energi
  • Energividenskab
Studieområde
  • Energistudier (34)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Energistudier Energi Energividenskab

En master er en videregående uddannelse, der tilbyder dybdegående viden og færdigheder på et specialiseret område. En bachelor-grad på et relateret område kræves generelt som forudsætning for indskrivning. Afslutning af en kandidatuddannelse kan føre til bedre karrieremuligheder eller giver grundlag for udøvelse af yderligere undersøgelser graduate.

Hvad er en Master i Energi Videnskaber? Et felt med globale konsekvenser, Energi Videnskaber udforsker de kilder og anvendelse af energi, vurderer det indbyrdes forhold mellem miljø og økonomi, og søger at skabe nye muligheder i elproduktion. Kurserne kan omfatte økologi, miljømæssige udfordringer, biofysik og kosmisk fysik. Studerende udvikle en forståelse af energikilder som vind, sol og geotermisk anlæg, og få viden om forvaltning af økosystemer. Reclamation diskuteres gennem kurser i dekontaminering, miljøovervågning og bæredygtig rehabilitering planet.Undervisningen er også i teknologiske færdigheder såsom mikroprocessorer, computer arkitektur og informationsteknologi. Træning i virksomheder og innovation runder ud af programmet.

Studiet af energi videnskaber kan frembringe fordele, der mærkes på verdensplan. Finde vedvarende energikilder giver fremme af den økonomiske udvikling og samtidig beskytte livskvalitet for de kommende generationer. Feltet kan have vidtrækkende fordele.

Programmer er tilgængelige i hele verden. Omkostninger varierer efter placering og kursus pensum. Eleverne skal undersøge deres globale muligheder og vælge den mulighed, der bedst opfylder deres mål.

Behovet for vedvarende energikilder afspejles i obligatoriske standarder, der er blevet vedtaget i mange spillesteder. Dette har øget efterspørgslen efter eksperter på området. Program kandidater ønskes til deres avancerede viden i forskning og ledelse.Potentielle arbejdsgivere omfatter offentlige institutioner, byplanlæggere, energiselskaber, miljømæssige laboratorier, forskningsinstitutioner, bevarelse enheder, offentlige og private konsulentfirmaer, ingeniører og producenter. Specialister er også behov for energisyn, facilities management og udstyr engineering for sol- og vindenergi.

Til at begynde en karriere, der er personligt givende og kan gøre en forskel i verden, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.