Keystone logo

48 Kandidat Programmer i Engelsk litteratur 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Litteratur
  • Engelsk litteratur
Studieområde
  • Humaniora (48)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Engelsk litteratur

Ved afslutningen af ​​en bachelorgrad, mange vælger at fremme deres viden i deres valgte fagområde med en kandidatgrad. Disse programmer normalt tage mellem et til tre år at færdiggøre, ofte med mulighed for at studere på fuld tid eller deltid.

Hvad er en Master i engelsk litteratur? Denne grad er populært for nyuddannede, såvel som dem med erfaring, der ønsker at styrke deres praktiske viden med en akademisk fundament. En Master i engelsk litteratur er en kandidatgrad, der typisk studerer skrevet engelsksprogede fortællinger i forhold til deres litterære og kulturelle sammenhænge. Studerende kan studere forskellige værker af en række forfattere, skrevet i en række historiske perioder. Denne grad kombinerer typisk litterær teori, læseforståelse og kritik, lingvistik og philogy. Ved afslutningen af ​​uddannelsen, vil de studerende ofte skal fremlægge og forsvare en skriftlig akademisk afhandling om et emne relateret til deres studier.

En kandidatgrad i engelsk litteratur normalt indebærer ikke kun læseforståelse, men det kan også give studerende til at udvikle avancerede skriftlige og verbale kommunikationsevner, analytiske evner og en forståelse af, hvordan man håndværk en vellykket fortælling. Disse færdigheder forberede kandidater til ansættelse i en række områder og skabe et stærkt fundament for yderligere akademiske sysler.

Omkostningerne ved en kandidatgrad kan variere meget baseret på den valgte skole, dens placering og længden af ​​programmet. Kontakt specifikke akademisk institution for at diskutere undervisning omkostninger og finansiel støtte.

Færdiggørelse en kandidatgrad i engelsk litteratur kan tillade dig at være berettiget til at undervise relaterede kurser på et kollegium eller universitetsniveau. Mange kandidater også ofte finde arbejde inden for medier, journalistik, skrive og udgive.Takket være de praktiske færdigheder lært i studiet, mange også finde arbejde i reklame, public relations, markedsføring og en række andre tilsyneladende mindre beslægtede områder.

Fleksibiliteten og billigere at studere online har skabt en stigning i tilgængelige programmer i hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.