Keystone logo

8 Kandidat Programmer i Engelsk som andetsprog 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Sprog
  • Engelsk
  • Engelsk som andetsprog
Studieområde
  • Sprog (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Engelsk som andetsprog

Kandidatuddannelsen er en kandidatgrad på første niveau, der følger færdiggørelsen af ​​en bachelorgrad på bachelorniveau. Det giver en dybere undersøgelse af et fagligt emne, der i sidste ende kan føre til ph.d.-studier eller åbne et fagligt felt for at fremme karriereinteresser.

Hvad er en Master i ESL? Denne kandidatuddannelse giver træning til dem, der ønsker at undervise i engelsk som et andet sprog. På dette niveau er der sædvanligvis praktisk og professionel uddannelse sammen med forskningskomponenter. Kurserne fokuserer ofte på klassesituationer, undervisningsmetoder, brug af computere og ny teknologi til at hjælpe andre med at lære sprog, forskningsværktøjer og metoder og grammatik. Nogle kan ønske at tage valgfrie kurser i undervisningen til børn, kultur, litteratur og film.

Studerende, der gennemfører en Master i ESL, har typisk opnået stærke undervisningsfærdigheder. De kan også udvikle interpersonelle færdigheder og forskningsevner. Disse færdigheder kan anvendes på de fleste brancher og erhverv.

Udgifterne til Master i ESL-programmer kan variere afhængigt af skolen, dens placering og længden af ​​det tilbudte program. Det kan tage mellem et til to år at afslutte graden.

Kandidater fra Master i ESL programmer er primært gearet til at undervise det engelske sprog til ikke-indfødte talere. De kan finde stillinger som lærere i offentlige og private institutioner på alle uddannelsesniveauer rundt om i verden såvel som i internationale agenturer og indenlandske og multinationale private virksomheder. Bortset fra undervisning kan de også blive rådgivere og forskere for forlag, skoler og virksomheder; eller forfattere af ESL lærebøger eller andet undervisningsmateriale. Andre industrier, hvor kandidater arbejder, kan omfatte rejser og turisme, kulturmægling eller oversættelsestjenester.

Kandidatuddannelser i ESL er tilgængelige over hele verden som campusbaserede eller online læringsmuligheder og kan også kombinere de to. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.