Keystone logo

35 Kandidat Programmer i Humaniora Sprogstudier Engelske studier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Sprogstudier
  • Engelske studier
Studieområde
  • Humaniora (35)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Sprogstudier Engelske studier

En kandidatuddannelse er beregnet til studerende, der allerede har gennemført deres bacheloruddannelser, men ønsker fortsat at udvikle akademiske færdigheder. Disse programmer kræver typisk en eller to år af fuldtidsstudier. For at afslutte skal eleverne normalt afslutte et afsluttende projekt, der demonstrerer kompetence med kursusmateriale.

Så hvad er en Master i engelsk studier? Det er et uddannelsesprogram, der fremmer forståelsen af ​​det engelske sprog og dets indflydelse. Emner for undersøgelse omfatter ofte dybdegående analyse af sprogets oprindelse og etymologi samt dens globale indvirkning. Studerende kan lære om dominerende vestlige kulturer, der har adopteret engelsk og den måde, det har påvirket moderne forretning, politik, lov og kunst. Meget af kurserne kan indeholde kritiske læse- og skriveøvelser.

Under udførelse af forskning udvikler eleverne deres analytiske og kritiske tænkningskompetencer.De læres at overveje kilder til information og vurdere nuancer af betydning og ægthed. Studerende kan blive meget bedre forfattere og forbedre deres offentlige talerfærdigheder, da de udvikler teknikker til at informere og overtale publikum.

Undervisningsomkostninger afhænger af institutionen. De interesserede bør kontakte admissionsafdelingerne for universiteter under overvejelse. Studerende opfordres også til at budgettere for rejse- og opholdsudgifter, mens de går på college.

Efter afslutning af et af disse programmer kan kandidater indtaste arbejdsstyrken forberedt på job, der kræver en klar kommunikation. Mange bliver pædagoger og har muligheder på forskellige niveauer af offentlig og privat uddannelse. Kandidater kan skrive professionelt som bidragydere i tilbagevendende publikationer eller som freelance journalister. Nogle endda fokuserer på at skabe deres egne litteraturstykker. Reklamefirmaer kan også ansætte disse fagfolk til at arbejde i marketing.

For at finde det rigtige program er det vigtigt at overveje så mange muligheder som muligt. Du kan få gavn af online-gymnasier, der er fleksible til at overvinde geografiske begrænsninger. Disse programmer giver ofte en fremragende værdi. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.