Keystone logo

3 Kandidat Programmer i Design Ergonomi 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Design
 • Ergonomi
Studieområde
 • Design (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Kandidat Programmer i Design Ergonomi

  En kandidatgrad er en videregående uddannelse, der typisk giver kandidater en avanceret forståelse af et emne eller område. Den vellykkede gennemførelse af en bachelorgrad er normalt en forudsætning, og programmet tager normalt mellem et til tre år at gennemføre. Ved afslutning, er den kandidat generelt betragtes som en ekspert i hans eller hendes område.

  Hvad er en Master i Ergonomi? I løbet af programmet, kan eleverne studere, hvordan mennesker interagerer med produkter, systemer og miljøer, der udgør deres dagligdag. Dette indebærer normalt avancerede studier i menneskelig sundhed og adfærd, identifikation af ergonomiske risici i forskellige produkter og miljøer, og en brugercentreret tilgang til produktudvikling og systemet skabelse. Nogle programmer kan kræve praktikophold og / eller et speciale.

  Ergonomi er en hurtigt voksende og konkurrencepræget område. Derfor opnå en Master i Ergonomi kan give dig en konkurrencemæssig fordel i en interessant og i-demand erhverv.Den kombinerede viden i menneskelig psykologi, fysiologi, systemet og produktdesign ofte efterlader kandidater forberedt til at tackle de indviklede udfordringer i at skabe en optimalt fungerende verden.

  Det land, studiet, valg af skole og længden af ​​programmet alle påvirke de samlede udgifter til en kandidatgrad. Kontakt uddannelsesinstitutionen direkte for oplysninger om undervisning og muligheder finansielle støtte.

  Som uddannet ergonomer, kan kandidater være i stand til at arbejde inden for områder som sundhed, luftfart, sikkerhed på arbejdspladsen, nuklear sikkerhed og produktdesign. De har ofte mulighed for at arbejde for store virksomheder eller som konsulenter i både den offentlige og den private sektor. En kandidatgrad i ergonomi er også almindeligt det første skridt til at blive certificeret som en registreret ergonomer og / eller få medlemskab i regionale og nationale faglige organisationer.

  Gør en online kandidatgrad kan give studerende den fleksibilitet, de har brug for at kombinere studier med andre forpligtelser, der giver dem mulighed for at drage fordel af en international uddannelse uanset deres bopæl. For mere information, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.