Keystone logo

61 Kandidat Programmer i Økonomi Bachelor Erhverv og økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Bachelor
  • Erhverv og økonomi
Studieområde
  • Økonomi (61)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Økonomi Bachelor Erhverv og økonomi

Enhver virksomhed er unik, men de alle er afhængige af de samme grundlæggende principper til at fungere. Teorien om udbud og efterspørgsel beskriver de markedskræfter, at alle virksomheder står over. Virksomhederne har brug for talentfulde individer med en Master i Business and Economics at give kritisk analyse og indsigt.

Hvad er en Master i Business and Economics? Det er en avanceret grad, kræver to års studier efterfølgende at gennemføre. Studerende udvikle de strategiske tænkning nødvendige kompetencer til at planlægge og udføre lønsom drift. Disse studerende er tilberedt med de nyeste teorier om, hvordan økonomien fungerer, og opfordres til at afgive forklaringer og muligheder for at øverste ledelse. De skaber strategier for styring af en virksomheds knappe ressourcer på den mest produktive måde.

Økonomi er et bredt fagområde, men fokus er specifikt på, hvordan business virksomheder fungerer.Studerende yderligere at styrke deres kritiske tænkning evner, når de studerer, hvordan markedet miljøet påvirker handlinger private virksomheder. Eleverne lærer at arbejde med fælles software-værktøjer, og de udvikler teknikker til indsamling og analyse af data. Ved afslutningen af ​​deres program, kandidater er i stand til at præsentere deres resultater og komme med anbefalinger om handlemuligheder, der vil påvirke rentabiliteten af ​​deres organisationer.

Omkostningerne ved disse programmer kan variere, afhængigt af institutionerne. Eleverne skal kontakte indlæggelser afdeling af deres skole valg for mere information om specifikke gebyrer og undervisningsafgifter satser. Det er også vigtigt at overveje boligudgifter, måltider og andre udgifter i den tid af studiet.

Med en videregående uddannelse, er studerende forberedt til lederroller i mange store virksomheder. Disse fagfolk er ofte opfordres til at give perspektiv og retning.Deres færdigheder er gældende på tværs af mange områder og funktioner i virksomheden. De finder arbejde i drift, logistik og markedsføring. De er særligt velegnede til en karriere i planlægning og kan finde arbejde organisere produktionsprocesser i produktionsvirksomheder.

Det er vigtigt at starte forske muligheder lige væk. For mange studerende, den traditionelle kollegium klasseværelse miljø er ikke praktisk. For dem med geografiske eller planlægning vanskeligheder, online universiteter tilbyder mange gode læringsmuligheder. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.