Keystone logo

39 Kandidat Programmer i Handelsstudier Erhverv Erhvervsøkonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Handelsstudier
  • Erhverv
  • Erhvervsøkonomi
Studieområde
  • Handelsstudier (39)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Handelsstudier Erhverv Erhvervsøkonomi

Kandidatuddannelsen har til formål at give studerende at fortsætte deres uddannelse efter endt en bachelor program. De færdigheder og viden, der tilbydes af en kandidatuddannelse har til formål at forberede kandidater til at springe lige ind i en succesfuld karriere.

Hvad er en Master i Business Economics? Dette fagområde er en branche, der fokuserer specifikt på anvendelsen af ​​økonomi som den vedrører driften af ​​en virksomhed. Erhvervsøkonomiske studerende tager ofte en kombination af kurser fra både økonomi og business-programmer. Derudover er der mange nødvendige socio-politiske undersøgelser, herunder antropologi, psykologi og offentlig økonomi.

Business er en af ​​de mest givende felter for at bygge en karriere i, men det kan være en industri, der er svært at bryde ind. Studere erhvervsøkonomi gavner de studerende ved at give en unik vinkel på fokus, som ofte gør dem tiltrækkende for virksomheder.Kandidatuddannelser indehavere normalt tjener meget højere lønninger og er ofte mere efterspurgt.

Omkostningerne ved at tjene en kandidatgrad kan variere ganske lidt. Skolen og program, du vælger, vil påvirke undervisning og andre omkostninger. Dit land for undersøgelse ændrer også omkostningerne. Før du tilmelder dig i et erhvervsøkonomisk program, det er ganske klogt at forske den nødvendige udgift.

De fleste af de karrierer til rådighed for kandidater fra feltet erhvervsøkonomiske er i analytics. Økonomiske eksperter hjælpe måle markedet, komme med anbefalinger, og indflydelse beslutningsprocessen. Det er muligt at arbejde som investeringsrådgiver, markedsundersøgelser specialist, business analytiker, eller bank manager. Hvis du er interesseret i ledelse, er det også muligt at blive direktør for finansiering. Kandidatuddannelse er normalt kræves for at begynde på højt niveau erhvervsøkonomiske job.

Hvis du er interesseret i at tjene en grad i erhvervsøkonomi, begynde med at finde det program, der er rigtige for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.