Keystone logo

42 Kandidat Programmer i Teknologi Informationssystemer Erhvervsinformationssystemer 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Informationssystemer
  • Erhvervsinformationssystemer
Studieområde
  • Teknologi (42)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Teknologi Informationssystemer Erhvervsinformationssystemer

En kandidatuddannelse er designet til dem, der allerede har gennemført bacheloruddannelser på et bestemt område. Disse grader forbedrer færdigheder ud over det indledende niveau og fører til en større beherskelse af et erhverv. De fleste programmer varer mellem et til to år og kræver et afsluttende projekt eller et speciale.

Hvad er en Master i Business Information Systems? Disse programmer forbereder kandidater til at styre og kontrollere vigtige oplysninger ved hjælp af computer teknologi. Studerende kan lære at blande forskellige teknologier problemfrit sammen og lette de store organisationers behov. De kan også lære at dele vigtige data, samtidig med at de bliver sikre. Disse programmer kan hjælpe eleverne til at blive professionelle, der kan tilbyde agile og lydhøre informationsnetværk, der også er sikre.

Kendskab til hardware, software og databasehåndteringsteknikker giver disse kandidater evnen til at forbedre ydeevnen hos eksisterende informationssystemer. De kan evaluere eksisterende computernetværk og maksimere deres driftseffektivitet. De kan også være i stand til at designe og implementere nye systemer og lede teams fra andre it-fagfolk.

Omkostningerne for en avanceret grad kan variere. Studerende skal kontakte admissionsafdelingen for de skoler, som de overvejer for specifikke detaljer. Ud over udgifterne til undervisning og materialer er det også nødvendigt at budgetere for rejseudgifter og boliger.

Efter at have afsluttet en Master i Business Information Systems, er kandidater klar til karriere som it-afdeling ledere og projektledere. De vil have forskellige muligheder for brancher og kan arbejde for private virksomheder, nonprofit organisationer eller offentlige myndigheder.Teknologi- og teleselskaberne ansætter disse eksperter til at overvåge flere informationsnetværk. Nogle mere underholdende kandidater kan vælge at starte deres egne virksomheder eller arbejde som konsulenter.

Online kurser er tilgængelige, der nemt udvider læring muligheder for internationale studerende. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.