Keystone logo

55 Kandidat Programmer i Eventledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Ledelsesstudier
 • Eventledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (55)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Eventledelse

  Som festivaler, events og konferencer rundt om i verden fortsætter med at vokse, så gør de krav, der stilles til virksomheder og samfund. Feltet af Event Management anvender projektstyring færdigheder til planlægning og udvikling af disse begivenheder, der sikrer optimale resultater for både virksomheder og kunder.

  Hvad er Master i Event Management?

  Event Management er en væsentlig strategisk marketing værktøj for nutidens virksomheder. PR-arrangementer bidrage til at øge en virksomheds image samt opbygge igangværende relationer med kunderne. Fra produktlanceringer til pressekonferencer for store åbninger, Event Management fagfolk planlægge og udføre arrangementer, håndtering af en omfattende vifte af arrangementer-relaterede tjenester, herunder kreative, tekniske og logistiske strategier.

  Hvad er fordelene ved at tage et kursus i Master i Event Management?

  En Master i Event Management forbereder de studerende til planlægning og udførelse af arrangementer, ud over at tilbyde kritisk uddannelse i brand building, markedsføring og kommunikation. Denne multi-dimensional færdighed sæt er afgørende for at trives i den meget varierende inden for Event Management.

  Hvor meget koster det at tage et kursus i Master i Event Management?

  Omkostningerne ved en Master i Event Management er sammenlignelig med andre kandidatuddannelser, og varierer alt efter institution og placering.

  Hvorfor tage et online kursus i Master i Event Management?

  Mens en traditionel Master i Event Management-program kan være svært for de ikke-traditionelle studerende, online kurser åbne op for en ny verden af ​​muligheder i form af valg af kurser og fleksibel planlægning.

  Hvor at tage et kursus i Master i Event Management?

  Mange business skoler tilbyder Master i Event Management som en del af deres forvaltning pensum. Typisk en bachelorgrad i business, finans eller et beslægtet område er en forudsætning for at indskrive i en Master i Event Management-programmet.

  Sådan ansøger til en Master i Event Management?

  Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.