20 Fødevaresikkerhed programs found
Filtre
- Kandidat
- MSc
- MA
- Sundhedspleje
- Ernæringsvidenskab
- Fødevarevidenskab
- Fødevaresikkerhed
20 Fødevaresikkerhed programs found
Filtre
Udvalgte
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
MSc i avanceret fødevaresikkerhed
- Belfast, Det Forenede Kongerige
MSc
Fuldtid
1 År
På campus
Engelsk
MSc i avanceret fødevaresikkerhed er skræddersyet til studerende, der søger at udvikle en karriere inden for landbrugsfødevareindustrien og relaterede sektorer og giver mulighed for at opnå en unik international anerkendt kvalifikation fra en global leder inden for fødevaresikkerhed og fødevaresikkerhed.
Udvalgte
CESIF
Master i fødevaresikkerhed, kvalitetsstyring og industriel teknologi
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien
Kandidat
Fuldtid
1 År
På campus
Spanish
Betragtet som en af de bedste mastergrader af El Mundos Best Masters 2024-rangering i tidligere udgaver, har vores opdaterede masteruddannelse i fødevaresikkerhed, kvalitetsstyring og industriel teknologi til formål at give studerende en dyb, omfattende og praktisk vision af de forskellige arbejdsområder i fødevareindustrien, der giver dem mulighed for at styre deres professionelle fremtid i denne sektor.
Udvalgte
The American University of Rome
MA Food Studies: Politikker for bæredygtig produktion og forbrug
- Rome, Italien
MA
Fuldtid
15 Måneder
På campus
Engelsk
MA Food Studies: Policies for Sustainable Production and Consumption-programmet på AUR undersøger sammenhængen mellem produktion, distribution og forbrug af fødevarer med fokus på bæredygtighedskriterier. Kandidater fra dette program finder muligheder inden for fødevarepolitik og samarbejder med humanitære organisationer for at løse globale udfordringer relateret til fødevarer.
Udvalgte
Kaunas University of Technology
Master i fødevarevidenskab og sikkerhed
- Kaunas, Litauen
Kandidat
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
KTU master i fødevarevidenskab og ernæring er de eneste postgraduate studier i de baltiske lande, der er blevet tildelt det internationale EQAS-Food Label kvalitetsmærke. Disse studier vil sætte dig på en motorvej, der fører til de spændende steder på et europæisk arbejdsmarked eller, hvis du vælger det, til en strålende forskerkarriere. MSc Food Science and Nutrition-studiet uddanner smarte fødevarevidenskabs- og ernæringsprofessionelle med fokus på fremtidige fødevareteknologier med vægt på bioøkonomi og funktionalitet.
Udvalgte
The University of Edinburgh – College of Medicine and Veterinary Medicine
Global fødevaresikkerhed og ernæring MSc, PgDip, PgCert (online læring)
- Online
MSc
Deltid
1 År
Fjernundervisning
Engelsk
Fødevaresikkerhed drejer sig om tilgængelighed, adgang og udnyttelse af sikre, næringsrige og bæredygtige fødevarer for alle, især sårbare grupper i samfundet. Udfordringerne i forbindelse med fødevarer er ikke kun, at der findes ca. 795 millioner underernærede mennesker i verden. Det er vigtigt at forstå sammenhængen mellem fødevarer, sundhed og miljø samt deres indbyrdes afvejninger for at kunne formulere politikker, der gør det muligt for os at opnå fødevaresikkerhed på en bæredygtig måde.
Udvalgte
Universitat de Barcelona
Master's Degree in Food Safety
- Barcelona, Spanien
Kandidat
Fuldtid
1 År
På campus
Spanish
Udvalgte
Universidad de Valladolid
Master in Food Quality, Development and Innovation
- Palencia, Spanien
Kandidat
1 År
På campus
Spanish
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Master i fødevarekvalitet og -teknologi
Kandidat
Fuldtid
På campus
Portugisisk
De generelle mål for dette kandidatkursus i fødevarekvalitet og -teknologi er erhvervelse og uddybning af teknisk og videnskabelig viden inden for fødevarekvalitet og -teknologi.
Szent István University, Faculty of Food Science
Msc i fødevarer engineering
MSc
Fuldtid
På campus
Engelsk
Formålet med kandidatuddannelsen, at faglige kompetencer erhverves: Formålet med kandidatuddannelsen er at uddanne mad ingeniører, der kender og anvender
Lebanese International University
Master i Food Science and Technology
Kandidat
Fuldtid
1 År
På campus
Forklaring af fysiske og kemiske vekselvirkninger mellem de forskellige bestanddele som følge af behandlinger, der ofte fører til fysiske sensoriske og ernæringsmæssige ændringer i fødevarer.
Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Master i Food Engineering og bioprocesteknologi (FEBT)
Kandidat
Fuldtid
På campus
FEBT fokus på to områder af specialisering: Mad Process Engineering og bioprocesteknologi.
Michigan State University
MSc in Food Safety
- East Lansing, USA
MSc
Fjernundervisning
Engelsk
Universidade Nova de Lisboa (Nova University of Lisbon)
Master i fødevareteknologi og sikkerhed
- Lisbon, Portugal
MSc
På campus
Portugisisk
Masters i teknologi og fødevaresikkerhed vil være i stand til at arbejde på niveau med produktion, kvalitetskontrol og fødevaresikkerhed i landbrugs- og fødevareindustrien samt at udvikle nye produkter og / eller forbedre eksisterende. De kan også udføre forsknings- og udviklingsopgaver samt levere konsulenttjenester inden for teknologi og / eller fødevaresikkerhed.
North Dakota State University College of Agriculture, Food Systems, and Natural Resources
MS Fødevaresikkerhed
- Fargo, USA
MSc
På campus
Engelsk
Uddannelsesprogrammet om fødevaresikkerhed på NDSU blev grundlagt i 2001 for at imødekomme det stigende behov for personer med fødevaresikkerhedsekspertise inden for regeringen, erhvervslivet og den akademiske verden. NDSU kandidatfakultet, der deltager i fødevaresikkerhedsprogrammerne, er fra flere colleges og dækker flere ekspertiseområder, herunder mikrobiologisk videnskab, kommunikation, folkesundhed, mad og ernæring og plantevidenskab. Efterhånden som vores fødevaresystem bliver mere globaliseret og komplekst, er det stadig vigtigere for folkesundhedspersonale at engagere forbrugere og medlemmer af fødevareindustrien, herunder landmænd, fødevareforarbejdere og fødevareservicearbejdere. Overvågning og forebyggelse af spredning af fødevarebåren sygdom, formidling og håndhævelse af vigtige love eller regler og uddannelse af offentligheden om sikker praksis for håndtering af fødevarer er topprioriteter. Disse prioriteter kan opnås gennem anvendelse af innovative metoder inden for molekylær mikrobiologi, bioteknologi, videnskabsbaseret risikovurdering og styring, hygiejneprincipper, fødevaresikkerhedslove og -bestemmelser og aktive overvågningsprogrammer. NDSU MPH-graden med en specialisering i fødevaresikkerhed vil give de studerende de nødvendige færdigheder og viden til at blive vitale frontlinjemedlemmer, der arbejder for at holde vores befolkning og fødevaresystemer sikre. Studerende har fleksibilitet til at fokusere på opgaver og vælge mindst to valgfag baseret på deres interesser og faglige mål. Emner af potentiel interesse inkluderer: sygdomsdiagnose og påvisning, forebyggelse af sygdomsspredning i fødevaresystemer, folkesundhedspolitik og beredskabsreaktioner på nye fødevaresikkerhedstrusler. Anvendelse af disse emner bygger alle på pensum til specialisering af fødevaresikkerhed og grundlæggende MPH-kursus i MPH.
University College Brescia
Master of Engineering i fødevareforarbejdning
- London, Canada
Kandidat
Fuldtid
På campus
Engelsk
Dette etårige kandidatprogram giver studerende teoretiske og praktiske færdigheder til at imødekomme fødevareindustriens krav. Fødevareforarbejdningsoperationer kræver avanceret ingeniørvidenskab og en dybdegående forståelse af fødevarevidenskab, fødevaresikkerhed og relaterede politikker og regler.
Populært studieformat
Populær uddannelsestype
Populære steder
Vis mindre
Kandidat Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Fødevarevidenskab Fødevaresikkerhed
En Master i Food Safety programmer indebærer anvendelse af videnskabelige begreber til tilberedning, håndtering og opbevaring af fødevarer i en sanitær sådan måde, at fødevarebårne sygdomme forebygges. Det må ikke forveksles med et lignende klingende begreb, fødevaresikkerhed, som beskæftiger sig med at sikre stabile og tilstrækkelige fødevareforsyninger til befolkningerne. Både fødevaresikkerhed og fødevaresikkerhed er sub-discipliner for landbruget, hvorfra det låner mange vigtige begreber. Fødevaresikkerhed er et presserende problem i hele verden, tusindvis af mennesker dør hver dag på grund uhygiejniske fødevarer og nonpotable vandkilder, og på toppen af disse dødsfald, millioner udsat for livstruende patogener som deres mad var blevet udsat for. Madforgiftning i teorien er 100 procent forebygges, ingen har at dø på grund af forurenede fødevarer.Næsten hele tiden, dødsfald som følge af dårligt forberedt, kunne håndteres eller opbevares fødevarer have været undgået, hvis blot de grundlæggende principper inden for fødevaresikkerhed er blevet anvendt. The World Health Organization giver os en fem-punkts ramme til at opnå fødevaresikkerhed. Ligeledes har de internationale standarder for fødevaresikkerhed længe været indstillet. Forebyggelse dødsfald på grund af forurenede fødevarer er alt sammen et spørgsmål om implementering. Kandidater fra Master i Food Safety programmer skal være fuldt bekendt med disse standarder fastsat af WHO og ISO. Ligeledes skal de være udstyret med viden om ikke blot at holde maden sikker, men også for at gennemføre politiske rammer til at sikre, at fødevarer er sikre. Master i Food Safety kandidater er derfor oftest ansat i fødevaresikkerhed tilsynsorganer og private fødevaresektoren.