Keystone logo

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Sundhedspleje
  • Ernæringsvidenskab
  • Fødevarevidenskab
Studieområde
  • Sundhedspleje (145)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

145 Kandidat Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Fødevarevidenskab 2024/2025

Filtre

Kandidat Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Fødevarevidenskab

Der er en professionel formsprog, der beskriver karakteren for Fødevarevidenskab: studere fødevarer "fra jord til bord". Mad videnskaben faktisk undersøgelser alle aspekter af fødevarer, fra høst og produktion til madlavning og forbrug.

Feltet af Fødevarevidenskab har udviklet sig enormt i de senere år, og i dag Fødevarevidenskab er et meget tværfagligt anvendt videnskab, der bruger resultaterne fra forskellige områder, såsom kemiske teknik, mikrobiologi, biokemi og mange andre. Dette er årsagen til en lang række underdiscipliner, at dette videnskabelige område omfatter. Nogle af de mest spændende og avancerede underdiscipliner for Fødevarevidenskab er levnedsmiddelkemi og-analyse, mad præservering og emballering, fødevareteknologi og mange andre. Alle disse undersøgelser forsøge at højne kvaliteten af ​​fødevarer. Samtidig giver de oplysninger til sikkerhed og måder at producere fødevarer, der opfylder kravene i overbefolkede og overstimuleret moderne verden. Mad videnskab handler ikke om mad alene, det handler også om nogle hårde videnskabelige forskning, virkelige udfordring og optrevling gåder.

Start på udkig efter din fremtidige master i Fødevarevidenskab med det samme! Tøv ikke med at finde ud af mere om de særlige kandidatuddannelser i Fødevarevidenskab ved at klikke på linkene nedenfor.