Keystone logo

3 Deltid Kandidat Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Fødevarevidenskab i Italien for 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Italien
  • Sundhedspleje
  • Ernæringsvidenskab
  • Fødevarevidenskab
  • Deltid
Studieområde
  • Sundhedspleje (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Deltid Kandidat Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Fødevarevidenskab

Hvad er fødevarevidenskab?
Fødevarevidenskab undersøger fødevarer og deres sammenhæng med miljøet, samfundet og økonomien. Det omfatter studier af fødevareproduktion, forarbejdning, sikkerhed og ernæring. Fødevarevidenskab omfatter også studiet af fødevarebårne sygdomme og forurening.

Hvad kan jeg lave med en uddannelse i fødevarevidenskab?
En uddannelse i fødevarevidenskab kan føre til en karriere i fødevareindustrien, hvor du kan arbejde inden for områder som f.eks. fødevareproduktion, forarbejdning, sikkerhed og ernæring. Uddannede i fødevarevidenskab kan også arbejde inden for forskning i fødevarebårne sygdomme og forurening. Der er muligheder for dem med en baggrund i fødevarevidenskab for at arbejde i offentlige myndigheder eller private virksomheder, der er involveret i regulering af fødevareindustrien. Uddannede inden for fødevarevidenskab kan gøre karriere inden for den akademiske verden, hvor de underviser og forsker på universiteter og højere læreanstalter.

Hvorfor studere fødevarevidenskab?
Fødevarevidenskab er vigtigt af flere grunde. Det hjælper os med at forstå, hvordan fødevarer påvirker vores sundhed og miljøet, hvilket kan bidrage til at forbedre fødevareproduktionen og forarbejdningsmetoderne og sikre, at de fødevarer, vi spiser, er sikre og næringsrige. Ved at studere fødevarevidenskab kan vi også lære mere om, hvordan vi kan forebygge og kontrollere fødevarebårne sygdomme. Endelig hjælper fødevarevidenskab os med at forstå de komplekse økonomiske og sociale faktorer, der påvirker fødevareproduktion og -forbrug.

Fødevarevidenskabelige uddannelser
Fødevarevidenskabelige uddannelser tilbydes på bachelor- og kandidatniveau. Bacheloruddannelserne varer typisk fire år og dækker emner som f.eks. fødevarekemi, mikrobiologi og ernæring. Graduate programmer varer normalt to år og omfatter kursusarbejde i avancerede emner inden for fødevarevidenskab, der omfatter fødevarefysik og -teknik.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.