Keystone logo

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Handelsstudier
 • Familievirksomhed
Studieområde
 • Handelsstudier (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  3 Kandidat Programmer i Familievirksomhed 2024

   Popular degree type

   Popular study format

   Popular education type

   Kandidat Programmer i Familievirksomhed

   En kandidatgrad er perfekt for studerende, der ønsker at fremme deres studier i en mere specifik fagområde end en bachelor program kan normalt levere. Dette program er en stor opfølgning på en bachelorgrad og normalt tager op til to år at gennemføre.

   Hvad er en Master i Family Business? Denne Uddannelsen lærer raffineret business-færdigheder inden for rammerne af familiens dynamik. Eleverne lærer at udvikle en effektiv finansiel strategi, wealth management portefølje og politikker for at drive forretning. Nogle af de vigtigste aspekter af familiens business management er klart at identificere de roller og ansvar hvert medlem, om oprettelse af en effektiv kommunikation og skabe balance mellem forretning og familieliv. Eleverne lærer at fusionere interesser familien med rigdom erhvervelse at udvikle en stærk fremtid for alle.

   Studerende, der tjener denne kandidatgrad er bedre forberedt til at møde de unikke udfordringer ved at eje en familievirksomhed. De forstår vigtigheden af ​​at skabe afbalancerede familiemæssige relationer, mens man kører succesfulde forretningsresultater.

   Undervisningen og gebyrer forbundet med dette program varierer på tværs af institutioner. Check med indlæggelser afdelinger i gymnasier, du er interesseret i at deltage.

   De forretningsmæssige og karrieremuligheder Ved afslutningen af ​​dette program kan være uendelig. Kandidater er i stand til at starte deres egen familie-drevne virksomheder inden for grænserne af deres personlige og økonomiske interesser. Nogle kandidater kan oprette investeringsselskaber eller levere finansielle tjenesteydelser til enkeltpersoner og selskaber, mens andre kan læne mod teknologibranchen eller oprette produktlinjer skræddersyet til nichemarkeder. Familier har frie tøjler over deres fremtid og hvilken virksomhed bestræbelser, de ønsker at forfølge.

   Online-programmer er tilgængelige for arbejder fagfolk og der er interesseret i langdistance-læring. Ved at udvide søgningen til at omfatte online muligheder, du øge din pulje af universiteter samt din optagelse potentiale. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.