Keystone logo

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Bæredygtighedsstudier
 • Studier i social bæredygtighed
 • Fattigdomsstudier
Studieområde
 • Bæredygtighedsstudier (1)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

1 Kandidat Programmer i Fattigdomsstudier 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Kandidat Programmer i Fattigdomsstudier

  At opnå en kandidatgrad kan åbne døren til højere lønkarrierer med top-level ansvar. Mens forudsætningen er en bachelorgrad, tager kandidatuddannelsen kun et til to år at fuldføre.

  Hvad er en master i fattigdomsstudier? Studerende, der vælger at søge denne grad, kan koncentrere deres energi på kurser, der dækker politik, social forandring, udviklingsøkonomi og mange andre. For studerende, der måske vil analysere global udvikling og hvordan fattigdom er bundet, kan denne grad være passende. Kurset er ofte designet til at hjælpe eleverne med at forstå de udfordringer, der følger med udviklingslandene, og hvordan de kan klare de nævnte udfordringer.

  Studerende, der søger en kandidatgrad i fattigdomsstudier, kan få mulighed for at udvikle en ny social bevidsthed og en forståelse for, hvordan man kan arbejde godt sammen med andre i en gruppeindsats, som begge kan hjælpe dem i deres faglige såvel som personlige liv. Derudover kan de få evnen til at tænke kritisk på verdens økonomiske problemer gennem en global linse.

  Udgifterne til en kandidatgrad afhænger normalt af, hvor du er placeret, og hvilken institution du planlægger at deltage i. Længden af ​​studietiden er også faktorer i prisen.

  En grad i fattigdomsstudier kan forberede eleverne på en række karrieremuligheder inden for økonomi og social retfærdighed. Med en masteruddannelse kan de komme ind i karriere som fattige forskere. Forskere har til formål at udvikle politikker, som kan lette fattigdom gennem en forståelse af faktorer, der påvirker de fattige. Derudover kan gradindehavere søge stillinger som internationale socialarbejdere, hjælpe de mindre heldige globalt og arbejde med fundament for at reducere fattigdom og til at løse problemer i samfundet. På et makroniveau kan mange finde arbejde som en samfundsudvikler tiltalende. De kunne være involveret i samfundsorganisation og social planlægning.

  Programmer, der lægger vægt på fattigdomsstudier, findes i mange forskellige universiteter. Hvis du ikke bor tæt nok, kan online klasser være for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.