Keystone logo

23 Kandidat Programmer i Scenekunst Filmvidenskab Filmproduktion 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Filmvidenskab
  • Filmproduktion
Studieområde
  • Scenekunst (23)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Scenekunst Filmvidenskab Filmproduktion

En kandidatgrad er det første niveau af kandidatuddannelse efter afslutning af en bachelorgrad. Det tilbyder yderligere undersøgelse af et fagligt emne af interesse eller uddannelse og uddannelse i udøvelse af en bestemt professionel karriere.

Hvad er en Master i filmskabelse? Denne grad er for aspirerende filmskabere, der ønsker at lære at lave film. Der er flere læringsveje, der normalt er tilgængelige for studerende, hvilket kan omfatte scriptwriting, directing, redigering, produktion, filmografi, dokumentarfilm og lydoptagelse og design. Forskning kan kombineres med anvendt uddannelse i brug af studie- eller prøverum, kamera, lyd og belysningsudstyr, lyd- og redigerings-suiter og forskellige medier. Andre mulige kursusarbejde kan indeholde skærmfortællinger, visuel historiefortælling, politik, socialaktivisme, medieindustrien og medielov og etik.

Studerende i Master i filmskabende programmer kan lære at samarbejde med hinanden, først og fremmest, da filmskabelse ofte er et hold. Forskningsfærdighederne bliver typisk også raffineret, såvel som projektledelse og interpersonelle kommunikationsevner, som gælder for alle arbejdsområder.

Programomkostningerne varierer for en kandidat i filmskabelse, afhængigt af uddannelsesinstitutionen, det land, hvor det er baseret, og programmets længde. Studerende kan forvente at bruge mindst et til tre år for at afslutte graden.

Karrieremuligheder for Master i filmskabende kandidater kan omfatte direktør, producent, filmograf, skribent eller redaktør i film- og tv-branchen. Andre filmproduktionsroller eksisterer, såsom lyddesigner, produktionsdesigner eller visuelle effekter designer. Kandidater kan ønske at forfølge uafhængig filmskabelse eller søge muligheder inden for store radio- og tv-selskaber. Karriere i filmarkiver, distribution eller kuration er yderligere muligheder.

Master i filmfremstillingsprogrammer er tilgængelige på universitetsbiblioteker og i online-programmer globalt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.