Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 Kandidat i Filologi 2023

4 Kandidat Programmer i Filologi 2023

Oversigt

Hvad er filologi?
Filologi er studiet af sprog i skriftlige historiske kilder. Det er en kombination af litteraturkritik, historie og lingvistik. Filologer beskæftiger sig med, hvordan sproget har ændret sig gennem tiden, og hvordan det bruges i forskellige sammenhænge. De studerer også forholdet mellem sprog og de kulturer, der taler dem.

Hvad kan jeg lave med en filologi-eksamen?
Med en filologiuddannelse kan du gøre karriere inden for undervisning, lingvistik, oversættelse eller forlagsvirksomhed. Du kan også bruge dine færdigheder til at arbejde inden for områder som markedsføring, reklame eller PR.

Hvorfor er det vigtigt at studere filologi?
Det er vigtigt at studere filologi, fordi det hjælper os til at forstå, hvordan sproget har ændret sig gennem tiden, og hvordan det bruges i forskellige sammenhænge. Det hjælper os også til bedre at forstå forholdet mellem sprog og de kulturer, der taler dem. Ved at forstå disse ting kan vi bedre kommunikere med folk fra andre kulturer og forbedre vores forståelse af verden omkring os.

Hvilke uddannelser kan man tage i filologi?
Der er et par forskellige typer filologiuddannelser, som du kan tage. Disse omfatter en Bachelor of Arts (BA) i filologi, en Master of Arts (MA) i filologi og en Doctor of Philosophy (PhD) i filologi. Hver af disse uddannelser giver dig mulighed for at studere sprog i dybden og lære. Nogle skoler tilbyder specifikt filologiuddannelser, mens andre tilbyder uddannelser inden for beslægtede områder som f.eks. lingvistik eller historie med fokus på filologi.

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Lingvistik
  • Filologi
Studieområde
  • Humaniora (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger