Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Kandidat i Filosofi, politik og økonomi (PPE) 2023

3 Kandidat Programmer i Filosofi, politik og økonomi (PPE) 2023

Oversigt

Optjening en kandidatgrad udsætter de studerende til en verden af ​​muligheder. Disse særlige grader er undertiden omtales som graduate grader, fordi deres programmer normalt er forbeholdt dem, der allerede har gradueret og tjent en bachelorgrad.

Hvad er en Master i filosofi, politik, og økonomi (PPE)? Denne flerlaget grad giver de studerende et samlet overblik over de tre ovennævnte fagområder. Emner som sammenlignende regering, udbud og efterspørgsel, etik og politisk videnskab, vil blive drøftet indgående. Det overordnede formål med programmet er at vise eleverne, hvordan de tre separate fagområder indflydelse og afviger fra hinanden. Yderligere kurser i historie, sociologi og litteratur kan også være påkrævet for graduering fra nogle programmer.

De, der tjener en kandidatgrad kan forvente at høste en række fordele efter endt uddannelse.Mange studerende, især dem, der allerede er ansat, tjene højere løn og få adgang til et øget antal karrieremuligheder.

Omkostningerne ved at tjene en master vil afhænge af en lang række faktorer. Geografisk placering og institutionelle satser har den mest dybtgående indvirkning på omkostningerne programmet. For yderligere oplysninger, skal eleverne kontakte deres program af valg direkte.

Efter at tjene denne grad, at størstedelen af ​​kandidater vælger at arbejde på det akademiske område. En stor del af dem vælger at blive universitetsprofessorer eller instruktører. De kan også forventes at offentliggøre litteratur og give kommentar om relevante spørgsmål. Mange professorer foretrækker at anvende størstedelen af ​​deres tid til at forske i forskellige emner og fag. En lille procentdel af kandidater vælger at arbejde for offentlige institutioner, hjælper embedsmænd træffe vigtige økonomiske beslutninger.

Du vil få en bred vifte af pædagogiske muligheder at vælge imellem, når det kommer til at tjene denne grad; nogle foretrækker at tjene deres grad helt online. Hvis du vil vide mere om dine muligheder, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Samfundsvidenskab
 • Filosofi, politik og økonomi (PPE)
Studieområde
 • Samfundsvidenskab (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger