Keystone logo

35 Kandidat Programmer i Økonomi Finans Finans og økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Finans
  • Finans og økonomi
Studieområde
  • Økonomi (35)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Økonomi Finans Finans og økonomi

Optjening en kandidatgrad er resultatet af et postgraduate program. De er typisk tildeles efter en stor mængde instruktør-overvåget forskning og samarbejde er afsluttet. Denne grad kan måle kompetence i faglige og tekniske arenaer. I den finansielle branche, kan denne grad forbedre faglige færdigheder og sætte enkeltpersoner bortset fra deres konkurrence.

&nbsp

Hvad er en Master i Finance og Economics? Hvilken type af emner er dækket i dette program? Inden for finansielle verden er der mange fokusområder. Disse programmer kan slibe på makroøkonomiske politikker eller aktiemarkedet. Andre emner kan nævnes kvantitative økonomi og teoretiske eller anvendt økonomi. Eleverne får de værktøjer, de har brug for at tilpasse sig ændringer i den finansielle situation og udvikle teoretisk analyse.

&nbsp

Der er ofte økonomiske fordele til at deltage i denne postgraduate program, men fordelene ud over finanser.Højere niveau grader er ofte rettet mod fagfolk, der tjener fremskridt efter endt uddannelse. Deltagerne i programmet kan få professionelle kontakter, udvide deres eksisterende netværk. På kulminationen af ​​programmet, studerende normalt få lettere adgang til meget efterspurgt positioner. Program deltagerne interagerer med fagfolk, der respekteres i deres områder og kan begynde at udvikle et netværk af jævnaldrende, før de er færdiguddannede.

&nbsp

Med uddannelsesinstitutioner beliggende i forskellige dele af verden, kan de omkostninger, der er forbundet med deltagelse i disse programmer varierer. Personer, der håber at deltage i et program bør kommunikere direkte med de skoler for nøjagtige oplysninger om undervisning og relaterede gebyrer.

&nbsp

Efter eksamen, fagfolk finder ofte positioner med store institutioner. Jobs omfatter stillinger som finansiel regulator eller business analytiker.Andre beskæftigelsesmuligheder findes i kapitalforvaltning, forsikringsselskaber, offentlig administration, og private banker. Nogle job ansvar omfatter formueforvaltning, rådgivning, og afdækning.

&nbsp

Personer, der håber at fremme deres karriere gennem yderligere uddannelse bør konsultere programmet notering for flere detaljer. Når relevante programmer findes, udfylde den ledende form. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at indlevere i spidsen form.