Keystone logo

173 Kandidat Programmer i Økonomi Finans Finansiel ledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Finans
  • Finansiel ledelse
Studieområde
  • Økonomi (173)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Økonomi Finans Finansiel ledelse

Mange studerende ønsker at tage deres viden om finansielle transaktioner et skridt videre efter at have opnået en bachelorgrad og forfølge en kandidatgrad i økonomistyring. Studerende, der ønsker at erhverve en af ​​disse grader ofte har en stor forståelse af de finansielle markeder og nyder at arbejde med finanser.

Et af de første spørgsmål, eleverne har, når de er først introduceret til dette program er: "Hvad er en Master i Financial Management?" Denne særlige grad giver de studerende mulighed for at mestre emner, der påvirker den økonomiske velfærd i en organisation, som kapitalstruktur, udbytte, risiko og værdiansættelse cash flow. Studerende kan tage generelle finansiere kurser i tillæg til klasser, der relaterer til investeringsbeslutninger, international corporate finance og globale økonomi.

Den erhvervsfinansiering felt er yderst konkurrencedygtige.Når eleverne forfølge og opnå en kandidatgrad i økonomistyring, er de i stand til at tilegne sig de færdigheder og den viden, de har brug for at skille sig ud i dette konkurrencepræget område og arbejde i en stilling, der betaler dem en respektabel løn.

Hvor meget det koster at få denne form for kandidatgrad varierer meget fra institution og hvad universitetet gebyrer for undervisning. Derudover hvor meget det koster at tilmelde sig et af disse programmer afhænger også af dens længde og placeringen af ​​universitetet.

Kandidater, der afslutter en kandidatgrad i økonomistyring kan arbejde for større finansielle institutioner, medievirksomheder, eller voksende virksomheder i stort set alle brancher. De, der får en af ​​disse grader kan også virke som en finansiel analytiker, personlige eller forretningsmæssige finansiel rådgiver, account manager, økonomichef, finansiel censur, eller i nogen anden position, der kræver et indgående kendskab til de finansielle systemer og stærke lederevner.

Studerende interesseret i at forfølge denne type grad kan være i stand til at tage kurser online, hvis de har mange krav til deres tid eller in-person. Til at begynde ansøgningsprocessen, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.