Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 7 Kandidat i Finansret 2023/2024

7 Kandidat Programmer i Finansret 2023/2024

Oversigt

En kandidatuddannelse giver de studerende mulighed for at fordybe sig dybere i specifikke områder af deres valgte emne. Studerende, der deltager i en kandidatuddannelse har ofte muligheder for at interagere med fagfolk, der er eksperter på deres felt. Nogle programmer er gearet til studerende direkte ud af deres bacheloruddannelse, mens andre er udviklet med fagfolk i tankerne.

&nbsp

Hvad er en Master i Financial Law? Hvis du overvejer en karriere som økonomisk rådgiver, eller hvis du allerede er ansat og ønsker at fremme dine evner, kan dette program være et godt match. Emner af undersøgelsen kan omfatte finansieringsret, privatret, international handel, corporate finance, corporate governance og struktureret finansiering. Andre emner kan omfatte dokument analyse og fortolkning, finansiel teori, og adfærdsmæssige finansiering. Klasser kan dække bank på internationalt niveau, i indstillingerne detailforretninger eller investerings- og central bank.

&nbsp

Studerende i dette program nyder mange fordele, herunder mulighed for at arbejde med ekspert instruktører og dygtige fagfolk, der allerede er etableret i branchen. Andre fordele findes i udviklingen af ​​de færdigheder, mest eftertragtede af arbejdsgiverne. Disse færdigheder omfatter dokument analyse og fortolkning, kendskab til juridiske og lovgivningsmæssige litteratur, og skrive teknikker hensigtsmæssigt på dette område.

&nbsp

De personer, der er interesseret i at deltage i programmet, skal kontakte skolerne individuelt at få privattimer og gebyr tidsplaner. Disse omkostninger kan variere fra en skole til en anden, især da nogle uddannelsesinstitutioner er placeret på tværs af internationale grænser.

&nbsp

Kandidater er godt forberedt til job i den finansielle sektor, især dem, hvor indgående kendskab og godt finpudsede færdigheder er påkrævet.Programmerne kan resultere i en meget specialiseret fokus, der forbereder kandidater til at holde top-level job i investment banking, corporate finansiering, handel og investeringsselskaber, og international business.

&nbsp

Personer, der ønsker at forberede yderligere succes i den finansielle sektor eller finpudse et område af specialisering kan forskning deres muligheder i programmet notering. Efter lokalisering særprogrammer af interesse, skal du udfylde den ledende form. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Finans
  • Finansret
Studieområde
  • Økonomi (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat