Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 12 Kandidat i Flysikkerhed 2023

12 Kandidat Programmer i Flysikkerhed 2023

Oversigt

En kandidatgrad er et langsigtet mål, som mange studerende skubber mod. Denne kvalifikation kan gøre det muligt for en studerende at blive betragtet som ekspert inden for hans eller hendes fagområde. Efter bacheloruddannelsen kan det være slutningen på en studerendes uddannelse, eller det kan føre til et ph.d.-program.

Hvad er en Master i luftfartssikkerhed? En Master i luftfartssikkerhed er normalt beregnet til at hjælpe træne sms ledere til at lede de administrative ændringer i deres industri. Som teknologien går videre inden for luftfartskredse, har virksomhederne tendens til at have brug for arbejdstagere, der er kvalificeret til at arbejde med deres sikkerhedsprotokol og -systemer. Studerende lærer generelt at overvåge og forbedre luftfartssikkerheden. Denne grad vil typisk tage to år at fuldføre efter fire år som en bachelor.

Udover en solid karriere lærer eleverne ofte færdigheder i ledelse, interpersonel kommunikation og lederskab. Uden disse færdigheder kunne højtstående job være vanskeligt at udføre.

Udgifterne til en MA i luftfartssikkerhed kan variere afhængigt af skole og placering. Hvert land har sine egne standarder for prissætning som institutionerne selv. Det er vigtigt at gøre forskningen forud for tiden.

En kandidatgrad i luftfartssikkerhed kan åbne døren for mange forskellige karrieremuligheder. Med de færdigheder, der lærtes, kunne eleverne finde sig som sikkerhedsdirektør, sikkerhedsundersøgelsesleder eller sikkerhedschef. For at udfylde disse job vil en person være forpligtet til at være ansvarlig for udvikling, forbedring og endda implementering af sikkerhedsprotokol for luftfartsindustrien. Han eller hun ville være kvalificeret til at hjælpe deres virksomhed med at overholde alle sikkerhedskrav og standarder.

Klasser kan tages online eller personligt på et universitet. Der er også mange skoler, der tilbyder online kurser. Disse er ofte bedst egnet til studerende, der måske ikke kan gøre det til campus. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Luftfart
 • Flysikkerhed
Studieområde
 • Luftfart (12)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat