Keystone logo

2 Kandidat Programmer i Folkemusik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Musik
  • Folkemusik
Studieområde
  • Scenekunst (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kandidat Programmer i Folkemusik

Mange studerende vælger at finpudse deres musikalske talenter ved at tjene en bachelorgrad i musik. Hvad er næste skridt? En Master i folkemusik giver eleverne mulighed for at fokusere deres studier på et bestemt musikalsk felt, og selv rejse til bestemte universiteter for at få et autentisk undervisning i udviklingen af ​​traditionel musik.

Hvad er en Master i folkemusik? Efter at have afsluttet en bachelorgrad i et beslægtet musikalsk felt, kan eleverne koncentrere deres undersøgelser af folkemusik gennem instrument eller stemme. Før du anvender, studerende ofte vise deres musikalske talent foran et panel af dommere. Programmet har en tendens til at fokusere på historien og teknik, og som regel kulminerer i en forestilling eller tour, hvor de studerende kan udføre foran en række forskellige målgrupper. Undersøgelse varer cirka to år.

Optjening en kandidatgrad i folkemusik kan hjælpe studerende får en dybere forståelse for de traditionelle musikinstrumenter og vokale teknikker.Det er også en god måde for eleverne at mestre deres musikalske talenter og dele dem med verden.

Den endelige pris for at tjene en Master i folkemusik varierer fra institution og program detaljerne. Studerende vil gerne faktor i bekostning af instrumenter, privat uddannelse og rejser til forestillinger, kan omkostningerne herved være adskilt fra undervisningen. Forskning dit program valg grundigt for at forstå, hvad der er og ikke er involveret i undervisning.

Kandidater med en kandidatgrad i folkemusik kan gå på at udføre professionelt i trupper i hele verden, enten på instrumenter eller som sangere. Nogle kandidater kan vælge at forfølge en ph.d. og undervise folkemusik på uddannelsesinstitutioner som gymnasier og universiteter. Optjening en kandidatgrad kan udsætte studerende for højt profilerede muligheder for musikalske forestillinger over hele verden.

Studerende kan ofte anvende online, selvom de kan have behov for at rejse til deres skole på valg, da en del af ansøgningsprocessen er normalt en præstation foran dommerne. For mere information, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.