Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Kandidat i Forfatningsret i Det Forenede Kongerige 2023/2024

1 Kandidat Programmer i Forfatningsret i Det Forenede Kongerige 2023/2024

Oversigt

Hvad er forfatningsret?

Forfatningsret er det område af lovgivningen, der regulerer dannelsen og driften af forfatningsmæssige regeringer. Dette juridiske område omfatter studiet af forfatningernes historie, deres fortolkning og anvendelsen af deres principper på specifikke sager. Forfatningsretten omfatter også beskyttelse af individuelle rettigheder og frihedsrettigheder.

Hvilke karrierer kan jeg vælge med en uddannelse i forfatningsret?

Der findes en række forskellige karrieremuligheder inden for forfatningsret. Nogle mennesker arbejder som advokater og forsvarer enkeltpersoner eller grupper, der mener, at deres forfatningsmæssige rettigheder er blevet krænket. Andre arbejder som dommere, der anvender forfatningsmæssige bestemmelser og træffer afgørelse i de sager, de får forelagt. Der er også mange muligheder for at arbejde i regeringen og hjælpe med at udarbejde og håndhæve love, der er i overensstemmelse med landets forfatning.

Hvorfor er det vigtigt at studere forfatningsret?

Det er vigtigt at studere forfatningsret, fordi det lærer de studerende om grundlaget for regeringen og de rettigheder og frihedsrettigheder, som alle borgere i et land har ret til. Advokater, der praktiserer forfatningsret, arbejder med at forsvare enkeltpersoners og gruppers forfatningsmæssige rettigheder, mens dommere og lovgivere i lande med forfatningsmæssige regeringer udarbejder og bekræfter love og vedtægter på grundlag af de rettigheder, der er omfattet af landets forfatning.

Hvad skal jeg studere under min uddannelse i forfatningsret?

Der findes en række forskellige uddannelser i forfatningsret, lige fra kandidatgrader til doktorgrader. Læreplanen for en forfatningsretlig grad vil afhænge af placeringen af det tilbudte program, For eksempel vil studerende på forfatningsretlige programmer i USA studere historien om den amerikanske forfatning og dens ændringer, dens fortolkning, og hvordan man anvender dens principper på specifikke sager. Eleverne vil også lære om beskyttelse af individuelle rettigheder og frihedsrettigheder. Derudover vil de studerende have mulighed for at tage kurser inden for andre juridiske områder, f.eks. strafferet eller civilretlige procedurer. Ved at studere forfatningsret får de studerende en dyb forståelse af retssystemet og af, hvordan det påvirker borgernes hverdag.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Det Forenede Kongerige
  • Jura
  • Administrativ jura
  • Forfatningsret
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger